Wonen op de Set - Take two

Nijmegen - Nijmegen
Archief

€ 301.500,- tot € 438.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
123 - 159m2
Kaveloppervlak
147 - 271m2
Inhoud
443 - 612m3
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

WONEN OP DE SET - TAKE TWO - IN VERKOOP! Geef je voorkeuren door via de projectwebsite en wij nemen dan contatc met jou op om de opties te bespreken.

Het nieuwbouwproject Wonen op de Set ligt in de wijk Zuiderveld. Deze wijk ligt ten noorden van de Keizer Hendrik VI-singel, en in de directe omgeving van de nieuwe wijk Grote Boel, en van de al gerealiseerde wijken De Boomgaard, De Elten en Het Nijland.

KlokGroep heeft twee locaties in eigendom in de wijk Zuiderveld die ontwikkeld gaan worden. Deze gebieden vallen alle twee onder de projectnaam Wonen op de Set en worden aangeduid met de subtitels Take one en Take two. De locatie van Take one ligt aan de kant van de Griftdijk tegenover voetbalvereniging OSC en autobedrijf Frank Pluym. Wonen op de Set Take two wordt nu ten oosten van Take one ontwikkeld.

Take two bestaat uit 41 hoek- en tussenwoningen.
De woningen van Take two zijn voorzien van modern landelijke architectonische elementen, waardoor ze een unieke, elegante uitstraling krijgen.
De woningen zijn gelegen aan het park en zijn zeer ruim, comfortabel & compleet afgewerkt. Door de kleine variaties binnen de woningentypes is er altijd een woning die past bij jouw woonwensen en krijgt de wijk een speelse uitstraling.

De woningen op de Set worden standaard voorzien van:
- Vloerverwarming
- Luxe afgewerkte keuken
- Luxe sanitair en tegelwerk
- Tuincheque t.w.v. €1500 incl. BTW

Zie jij jezelf hier al wonen? Laat het ons weten, zodat we samen de regie op te pakken om te komen tot jouw droomwoning!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen op de Set - Take two
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
41 (waarvan 41 beschikbaar)
Prijs
€ 301.500,- tot € 438.500,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nijmegen.

Aanmelden