Terug naar Project

Parkwoning XL - type G

Heerlijk wonen direct aan het park! De parkwoningen zijn zo ontworpen dat het leven aan het park mogelijk maakt. Door de verschillende types in de 20 parkwoningen is elk woning uniek. De ene woning heeft een groot veranda aan zowel de voor- en/of zijgevel en is op zolder één meter hoger (type G en H), de ander heeft openslaande deuren bij de keuken op de begane grond met een groot of klein Frans balkon op de eerste verdieping (type I, J1) en andere woning heeft de ultieme parkbeleving op de begane grond door de openslaande deuren vlakbij de keuken (type J2).
De straten rondom Take two zijn autoluw en parkeren is zoveel mogelijk geregeld op eigen terrein met pergola of in de parkeerhofjes.
De hoekwoning van de type G is een ruime, moderne parkwoning. Door de ligging van deze woningen, met een veranda aan zowel de voor- als de zijgevel, ontstaat de ultieme parkbeleving. Door de openslaande deuren en de keuken aan de voorkant van de woning is eten en koken aan het zonnige park altijd mogelijk. De hoge raampartij aan de zijkant van de woning zorgt voor veel lichtinval.

Op de eerste verdieping zijn drie volwaardige slaapkamers te vinden, waarbij de grootste slaapkamer een fantastisch uitzicht heeft over het park. Deze slaapkamer ligt over de volledige breedte van de woning, zodat je deze op meerdere manieren comfortabel kunt inrichten.
Ook de zolder is bij dit type hoekwoning wat ruimer. De woning ligt 1 meter hoger dan de andere types. Hierdoor creëer je extra ruimte, waarbij je nog eens één of twee ruime slaapkamers kan realiseren.
Bouwnummer 21 van dit type heeft een eigen parkeerplaats inclusief pergola.

Alle woningen worden compleet afgewerkt met een luxe keuken, sanitair en tegelwerk. Door de aantrekkelijke korting op een Tuinklaar pakket, die speciaal is samengesteld voor deze woningen, kan jouw droomtuin al ingericht zijn als je de sleutel krijgt.

Nieuwsgierig geworden en wil je weten wat nog meer mogelijk is bij dit type hoekwoning? Pak samen met één van onze wooncoaches de regie op, zodat we jouw droomwoning gaan realiseren!

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 408.500,- tot € 438.500,-
Kavel 159 m2 tot 271 m2
Woonoppervlakte 159 m2
Inhoud 612 m3
Voorzieningen
Parkeren
Buitenruimte
Overige
Voorzieningen binnen 1km

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
21 € 438.500,- 271 m2 159,02 m2 3 612,38 m3 Te Koop
32 € 408.500,- 215 m2 159,02 m2 3 612,38 m3 Te Koop