linkbuilding uitbesteden

Actueel

Nieuws

Blijft Nijmegen jouw droomplek om te wonen? Lokaal nieuws donderdag 21 oktober 2021

Blijft Nijmegen jouw droomplek om te wonen?

Zomaar van woonhuis veranderen is tegenwoordig geen makkelijke beslissing die je een twee drie neemt. De oververhitte huizenmarkt heeft de prijzen explosief doen stijgen. Ga je verhuizen, laat je een nieuw huis bouwen of geef je je huidige woning een flinke upgrade. Of wat te denken aan een mooie nieuwe tuin. Daarin zou een mooie  hoekbank buiten  zeker niet misstaan. Het zijn allemaal mogelijkheden die zich in je hoofd afspelen.

Wie de woningmarkt de afgelopen tijd in de gaten heeft gehouden, ziet dat de prijsstijgingen nog geen verleden tijd zijn. Zo zijn de prijzen van bestaande koopwoningen in augustus 2021 maar liefst met 17,8 procent gestegen ten opzichte van een jaar eerder. Heb je het geduld om nog langer te wachten totdat de woningen meer betaalbaar worden? En hoewel de hypotheekrentes nog steeds op een historisch laag punt staan, blijft het altijd een flinke investering die wel maandelijks afgelost zal moeten worden. De stijging van de huisprijzen is de grootste na september 2020. Dat blijkt een onderzoek van het CBS en het kadaster bij bestaande particuliere koopwoningen.

Waar

Omdat je Gelderland een mooie provincie vind is dat de plek waar je graag wilt blijven wonen. Daarbij gaat je voorkeur uit naar je geboorteplaats Nijmegen. Je bent gehecht aan het mooie gebied tussen de Maas en Waal. De grote rivieren hebben de tijd van je jeugd onvergetelijk ingekleurd. Daarom wil je graag in Nijmegen of omgeving blijven wonen. Daar waar je werkt en waar je familie woont.

Oriënteren

De vraag die blijft of je een nieuwbouw huis wilt betrekken of dat de voorkeur uitgaat naar een bestaande woning of een flinke renovatie van het huis waar je nu in woont. Je zet voor jezelf de mogelijkheden op een rijtje. Daar de flinke prijsstijging van de afgelopen jaren is je huis waarin je nu woont flink meer waard geworden. Bovendien heb je goed zorg gedragen voor je woning. Regelmatig onderhoud, een moderne keuken en een mooie badkamer, het zijn allemaal investeringen die zich zeker uit zullen laten betalen. Je hebt de kleurstellingen altijd neutraal gehouden zodat het binnen een brede smaak zal vallen. Toch zal het niet gemakkelijk zijn om je mooie woonplek in te ruilen voor iets nieuws.

Overwaarde

Door de overwaarde van je huis lijkt het je uiteindelijk toch aantrekkelijk om je huis een flinke upgrade te geven. Daarbij denk je vooral aan uitbreiding van de bestaande woonkamer. Daarnaast is er achter je huis een strook grond beschikbaar gekomen waarvan de gemeente graag af wil. Het onderhoud van al die kleine versnipperde stukjes grond is bij een particulier in betere handen. Je kan dan meteen je tuin een mooie make-over geven. Je oude tuinmeubelen staan inmiddels al heel wat jaartjes en zijn ook aan vervanging toe. Je hebt je oog hierbij al enige tijd geleden laten vallen op  Latour tuinmeubelen . Meubelen met stijl en klasse die je ook alle seizoenen buiten kunt laten staan. Je ziet het al helemaal voor je. Eigenlijk heb je de beslissing al genomen en is het een kwestie van tijd voordat je droom werkelijkheid wordt.

Hoe vind je de notaris die bij je past? Lokaal nieuws vrijdag 01 oktober 2021

Hoe vind je de notaris die bij je past?

Voor het opstellen van een testament, bij het kopen van een huis, of bij het opstellen van huwelijkse voorwaarden heb je een notaris nodig. Deze zorgt ervoor dat alles officieel wordt vastgelegd zodat er onder andere geen onenigheid ontstaat. Er zijn heel veel notarissen, maar niet iedereen is geschikt voor jouw situatie.

Wil je graag belangrijke zaken op papier, dan heb je een notaris nodig. Nu de vraag waar je een geschikte en betaalbare vindt. Misschien heb je van horen en zeggen een naam doorgekregen waar de meningen positief over waren, maar als dit niet het geval is, is het een puzzeltocht om de juiste notaris te vinden. Ook is het fijn dat deze een beetje in de buurt van Nijmegen zitten. Welke notarissen in Nijmegen zitten kun je gemakkelijk op internet vinden, maar ook kun je snel verdwalen in het grote aanbod. Want waar begin je met zoeken en welke notaris is gespecialiseerd in datgene waar jij deze voor nodig hebt?

Vergelijk en kies

Op https://www.degoedkoopstenotaris.nl/ kun je heel eenvoudig en op je gemak notarissen met elkaar vergelijken. In het zoekveld vul je de gewenste plaatsnaam in en om welke akte het gaat, bijvoorbeeld het opstellen van een testament, geregistreerd partnerschap of een schenking. Zo krijg je een volledige lijst te zien met notarissen die aansluiten op jouw wensen. Daarnaast komen er ook tarieven te staan, zodat je een beetje weet waar je aan toe bent en zo nog gerichter kunt zoeken.

Als je meer informatie wilt, is het ook mogelijk om aan de hand van beoordelingen van andere gebruikers notarissen en hun diensten met elkaar te vergelijken. Elke ervaring is er weer een die jou net wat meer inzichten kunnen geven over de desbetreffende notaris.

Vraag een gratis offerte aan

Na het ontvangen van deze uitgebreide lijst is het mogelijk om offertes aan te vragen. Op deze manier kun je met alle informatie die je zo hebt vergaard een passende notaris vinden die bij jouw wensen en portemonnee past en waar jij je het beste bij voelt. Je kunt maximaal vier gratis offertes aanvragen. De kosten van de tarieven kunnen per notaris verschillen. Aangezien notarissen zelf mogen bepalen welk tarief ze vragen voor hun diensten, komt het voor dat de ene notaris een stuk duurder is dan de ander. Dit wil dan niet zeggen dat een heel dure notaris ook meteen de beste is. Deze grote verschillen zijn ontstaan toen in 1999 de notaristarieven werden vrijgegeven. Hiervan was de consument niet op de hoogte. Dit heeft ermee te maken gehad dat De Goedkoopste Notaris meer inzichten wil geven over deze branche.

Transparantie staat voorop

Het doel van de website van De Goedkoopste Notaris is dat de markt overzichtelijker wordt voor iedereen en zo ook transparanter. Zij willen de kwaliteit van de notariële dienstverlening verbeteren. Met meer dan 20 jaar aan ervaring op dit gebied mogen zij zichzelf de grootste vergelijker van Nederland noemen op dit gebied.

 

 

Hoe werkt het terugleveren van elektriciteit? Lokaal nieuws dinsdag 28 september 2021

Hoe werkt het terugleveren van elektriciteit?

Heb je op dit moment zonnepanelen op jouw dak liggen of interesse in het aanschaffen van zonnepanelen? Dan vraag je je misschien af wat er gebeurt wanneer er meer energie wordt opgewekt dan dat je op dat moment zelf verbruikt. De opgewekte zonne-energie die je niet gebruikt kan weer worden teruggegeven aan het stroomnet. Maar hoe werkt dat? En hoe zit het met de opbrengsten van deze zonne-energie? Wij leggen het uit.

Het terugleveren van opgewekte zonne-energie die je zelf niet gebuikt

Waarbij het vroeger alleen mogelijk was om elektriciteit van het stroomnet te krijgen, is het tegenwoordig met behulp van zonnepanelen mogelijk om elektriciteit terug te geven aan het stroomnet. Dit gebeurt wanneer de zonnepanelen op jouw dak meer elektriciteit opleveren dan dat je op dat moment gebruikt. Het overschot aan energie lever je dus terug aan het stroomnet. Naast dat andere huishoudens gebruik kunnen maken van groene energie die is opgewekt door jouw zonnepanelen, is het voor jezelf ook erg voordelig. Dit komt doordat de elektriciteit die je terug levert aan het net verrekend wordt met het aantal stroom dat je verbruikt, ook wel salderen genoemd.

Salderen: wat is het?

Op dit moment is het wettelijk verplicht om als energieleverancier de stroom die teruggegeven wordt aan het net te verrekenen met de stroom die afgenomen wordt. Hierdoor maakt het niet uit wanneer je de elektriciteit gebruikt. Op een zonnige dag kan het voorkomen dat het stroomoverschot wordt teruggeven aan het net waardoor andere huishoudens hier gebruik van kunnen maken terwijl een dag met weinig zonuren het zo kan zijn dat je meer stroom verbruikt dan er opgewekt wordt. Hierdoor zullen de kosten van je elektriciteitsrekening flink dalen. Ook in de wintermaanden wanneer je wellicht meer stroom gebruikt dan opgewekt wordt door je zonnepanelen.

Een overschot aan elektriciteit

Het kan voorkomen dat je in het hele jaar meer zonne-energie opwekt dan dat je verbruikt. Dit betekent dat je meer stroom teruggeeft aan het net, dan dat je afneemt. Hierdoor hou je een ‘overschot’ aan energie over. Voor het overschot aan stroom dat je hebt teruggegeven aan het net zal je een vergoeding krijgen. Aangezien de prijzen hiervoor niet wettelijk zijn vastgelegd, verschilt dit bedrag per energieleverancier.

Verandering van de salderingsregeling

Tot 2023 zal de salderingsregeling van nu gelden. Daarna gaat dit met grote waarschijnlijkheid veranderen. Zo zal tussen 2023 en 2031 de salderingsregeling waarschijnlijk afgebouwd worden. Dit houdt in dat je niet meer 100 procent van de stroom die je terug levert aan het net, mag aftrekken van de stroom die je buiten jouw zonnepanelen om gebruikt. Wel zal dit gecompenseerd worden door een terugleververgoeding die wettelijk vastgelegd zal worden op minimaal 80% van het leveringstarief.

Blijven zonnepanelen interessant?

Zonnepanelen zijn natuurlijk een grote investering. Zijn deze dan nog wel rendabel wanneer de salderingsregeling gaat veranderen? Ook met de nieuwe salderingsregeling zullen zonnepanelen rendabel blijven. Zonne-energie is op dit moment al een stuk goedkoper dan de stroom die je via een energieleverancier aanschaft. Daarnaast zul je de eerste jaren nog volop kunnen profiteren van de salderingsregeling wanneer je de zonnepanelen nu aanschaft. Daarna is het mogelijk dat de terugverdientijd van de zonnepanelen iets langer wordt.

Voor een nieuwbouwhuis heb je niet direct een dakdekker nodig Lokaal nieuws maandag 27 september 2021

Voor een nieuwbouwhuis heb je niet direct een dakdekker nodig

Wanneer je net een nieuwbouwhuis hebt gekocht, dan is dat, naar alle waarschijnlijkheid, inclusief het dak. Toch kan het wel heel handig zijn om te weten waar je een goede dakdekker bij jou in de buurt kunt vinden. Is er een storm en waaien de pannen van je dak? Dan is de kans op flinke waterschade in je huis aanwezig. Dit wil je natuurlijk voorkomen en dus moet het dak in dat geval zo snel mogelijk vakkundig gerepareerd worden. Een goede, betrouwbare, dakdekker in Nijmegen is online zo gevonden. Deze dakdekker kan in een mum van tijd de schade herstellen en op die manier erger voorkomen.

Ook voor een plat dak heb je soms een dakdekker nodig

Wanneer je in een nieuwbouwwijk in Arnhem woont, is de kans groot dat je een schuurtje met een plat dak hebt. Dit platte dak, over het algemeen bedekt met bitumen, kan jarenlang mee. Maar wat nu als de voetbal van de buurkinderen erop terechtkomt en zij die van het dak halen en daarbij het dak beschadigen? Dan zal de verzekering van de ouders de schade vergoeden, maar moet die nog steeds gerepareerd worden. Je kunt dan het best de beste dakdekker in Arnhem inschakelen. Deze vaklui hebben ook je platte dak in een mum van tijd weer waterdicht.

Waardoor kan schade ontstaan aan een dak?

In het geval van een plat dak kan de schade ontstaan doordat de regenafvoer verstopt zit en er regenwater op het dak blijft staan. Ook door over het dak te lopen kan schade ontstaan. En dan is er natuurlijk nog gewoon de factor “tijd”. Na verloop van tijd worden de bitumen slechter en kunnen naden gaan loslaten.

Bij een pannendak kan schade ontstaan door de wind. Er kan een pan afwaaien of een boom op het dak belanden. Maar ook kleinere zaken kunnen van invloed zijn op de kwaliteit van je pannendak. Zo kunnen zon, regen, sneeuw, algen, mos en uitwerpselen van vogels er op termijn voor zorgen dat dakpannen poreus worden en breken of gaan lekken.

Weet je niet zeker wat de oorzaak is van het water dat langs je net gestucte muren naar beneden loopt of wil je even laten controleren hoe het gesteld is met jouw dak? Neem dan contact op met een goede dakdekker in Gelderland en vraag een gratis vakkundige dakinspectie aan.

Waar moet je op letten bij het huren van een nieuwbouw huis? Lokaal nieuws donderdag 02 september 2021

Waar moet je op letten bij het huren van een nieuwbouw huis?

Een nieuwbouw huis huren heeft veel voordelen. Je bent de eerste bewoner, je hoeft je niet druk te maken over onderhoudskosten en hebt geen last van stijgende of dalende huizenprijzen. Maar er zijn natuurlijk ook zaken waar je rekening mee moet houden bij je zoektocht naar een nieuwbouwhuis.

Prijs

De prijzen van nieuwbouw huizen liggen vaak hoger dan die van bestaande bouw. Dat betekent dat je voor dezelfde hoeveelheid vierkante meters iets meer betaalt. Daar staat weer tegenover dat je profiteert van de voordelen van nieuwbouw, zoals een hoger wooncomfort en een energiezuinig huis.

Financiering

De regels voor het kopen van een huis zijn de afgelopen jaren strenger geworden, maar ook wanneer je gaat huren zul je aan bepaalde voorwaarden moeten voldoen.

In veel gevallen zul je moeten aantonen dat je in staat bent om de huurprijs te kunnen betalen en moet je zaken als een werkgeversverklaring, loonstrookjes of de jaarrekening van je bedrijf aanleveren om in aanmerking te komen voor een huis. Meestal moet je ook een huurdersverklaring kunnen laten zien.

Servicekosten

Servicekosten zijn extra kosten die naast de kale huurprijs betaald moeten worden. Het gaat dan bijvoorbeeld om kosten voor klein onderhoud en schoonmaak van gemeenschappelijke ruimtes of de kosten voor een eventuele conciërge of huismeester. Om welke kosten het precies gaat is opgenomen in het huurcontract.

Nieuwbouwhuis lijkt kleiner

Wanneer je een huis gaat bekijken wat nog in aanbouw is schrik dan niet: Tijdens de bouw lijkt een huis altijd kleiner dan je in eerste instantie had gedacht. Dit komt door de kale betonnen muren. Ook vinden veel mensen het lastig zich een voorstelling te maken van de definitieve ruimtes.

Woningtekort in populaire plaatsen

Wil je een appartement huren in Nijmegen , in Haarlem of in andere populaire steden zoals Utrecht of Amsterdam? Houd dan rekening mee dat het even kan duren voordat je een geschikte nieuwbouw woning vindt. Er is een woningtekort en het duurt even voordat nieuwe woningen opgeleverd worden.

Op sites zoals Huurstunt.nl vind je het actuele aanbod van (nieuwbouw) woningen in jouw regio en kun je een zoekopdracht aanmaken zodat je altijd op de hoogte bent van nieuw aanbod.

Zelf aan de slag

Nieuwbouw huizen of appartementen worden kaal opgeleverd. Dit betekent geen vloerbedekking en kale muren. Dus voordat je kunt gaan verhuizen is er nog wel wat werk aan de winkel.

Niet voor iedereen

Sfeer en karakter zijn dingen die ontbreken in nieuwbouwhuizen. Ook zijn nieuwbouwwijken nog niet altijd helemaal af en kan het zijn dat om het huis heen nog druk wordt gebouwd. Ben je hier gevoelig voor? Dan is een nieuwbouwwoning huren misschien niet iets voor jou.

Polycarbonaat kanaalplaat voor duurzame serres, veranda’s en carports Lokaal nieuws vrijdag 09 juli 2021

Polycarbonaat kanaalplaat voor duurzame serres, veranda’s en carports

De aanbouw van een serre, veranda of carport leidt tot meer woonplezier in uw huidige woning. Een stukje zekerheid voor jarenlang woongenot is daarbij wel gewenst. Bij de materiaalselectie is LEXAN™ THERMOCLEAR™ een goede keus om de nieuwe aanbouw mee uit te voeren. Lexan Thermoclear is een Polycarbonaat kanaalplaat met een zeer hoge slagvastheid, grote transparantie en een laag gewicht en daardoor uitermate geschikt om lichtdoorlatende overkappingen te realiseren. De 10 jaar beperkte garantie geeft daarbij zekerheid zodat u niet voor verrassingen komt te staan. De garantievoorwaarden hiervoor zijn op aanvraag beschikbaar.

Lexan Thermoclear wordt door Vink Kunststoffen BV uit voorraad geleverd. De beschikbare kleuren zijn helder en opaal en er kan gekozen worden uit twee, drie- of vijfwandige platen.

Onderscheidende eigenschappen

Ten opzichte van de traditionele glazen overkappingen heeft het meerwandige Lexan Thermoclear een groot aantal voordelen. Zo zijn de panelen nagenoeg onbreekbaar en ongeveer 250 keer sterker dan glas. In het steeds extremer wordende klimaat is dit fijn om te weten want uw dak is dan goed beschermd tegen bijvoorbeeld hagelstenen. Doordat deze kanaalplaat licht van gewicht is, kunt u ook een lichtere constructie inzetten, wat besparend is voor de kosten. Daarnaast zijn meerwandige Lexan platen thermisch isolerend en energiebesparend. Ook dit draagt bij aan uw portemonnee en is goed voor het milieu. Lexan Thermoclear is koud te buigen en in geborgen vorm te fixeren in een profielsysteem. Ten opzichte van glas geeft dit meer ontwerpmogelijkheden.

Te verkrijgen samen met een compleet profielsysteem

Het bijbehorende Vario aluminium profielsysteem geeft u de mogelijkheid om, zonder problemen, de meerwandige Polycarbonaat platen te installeren. Via de website vinkkunststoffen.nl kunt u een calculatie laten maken voor het complete profielsysteem inclusief de Polycarbonaat kanaalplaten. Uiteraard is er ook een duidelijke handleiding beschikbaar, zodat de installatie eenvoudig en snel is uit te voeren.

4 manieren om kleur toe te voegen aan je huis + 1 tip Lokaal nieuws woensdag 23 juni 2021

4 manieren om kleur toe te voegen aan je huis + 1 tip

Een nieuwbouwwoning kun je helemaal inrichten zoals je zelf wilt. Dit zijn vier manieren om kleur aan te brengen in je nieuwe huis.

1. Verf

Verf is de gemakkelijkste en meest voordelige manier om je huis kleur te geven. Met een accentmuur maak je een kleurstatement, maar ook met zelfgeschilderd meubilair kun je kleur toevoegen. Je kunt eveneens je plafond verven in een mooie kleur. Een saaie kamer wordt plotseling interessant met een kleurrijk plafond. De sleutel tot het aanbrengen van kleur op het plafond is het kiezen van een kleur binnen je kleurenschema. Een neutrale verfkleur werkt het beste voor plafonds, maar je kunt ook een lichtere tint van de muurkleur proberen.

2. Gordijnen

Raambekleding is een geweldige manier om kleur toe te voegen aan je huis. Stoffen gordijnen bieden de meeste keuzes in kleuren, maar zelfs jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende tinten. Afhankelijk van de grootte van je ramen nemen gordijnen meer of minder ruimte in. Vooral bij kamerhoge ramen is het belangrijk om goed na te denken over wat voor kleur wilt. Besteed er evenveel aandacht aan als aan het kiezen van de kleur van een stoel of bank. Houd ook rekening met de muurkleur van de kamer.

3. Kussens & vloerkleden

Kleurrijke accenten zijn gemakkelijk toe te voegen aan je huis. Dit doe je met vazen, kussens en vloerkleden. Hiermee kun je zelfs felle kleuren laten terugkomen zonder dat je huis er druk en chaotisch van wordt.

Probeer accenten in slechts één of twee kleuren te gebruiken. Het kiezen van één of twee kleuren als accenten in elke kamer is een gemakkelijke manier om van de ruimtes in huis een samenhangend geheel te maken.

4. Meubels en kunst

Als je van aansprekende kleuren houdt, kun je een kleurrijke stoel toevoegen aan je zithoek. Ook kleurrijke kunstwerken zijn perfect om een ruimte meer kleur te geven.

Tip: zo houd je het rustig in huis

Vind je het lastig om je huis kleur te geven of ben je bang dat het te onrustig wordt? Maak dan gebruik van een monochroom kleurenschema. Hierbij begin je met één kleur als basis. Vervolgens kies je lichtere en donkerdere tinten van die kleur om je kleurenpalet samen te stellen. De meeste monochromatische kleurenschema's zijn gebaseerd op neutrale kleuren, maar je kunt elke kleur gebruiken als basis.

Hoe kun je in je nieuwe huis een goede workout doen? Lokaal nieuws dinsdag 04 mei 2021

Hoe kun je in je nieuwe huis een goede workout doen?

Op het moment kunnen we in ons land nog altijd niet naar de sportschool vanwege de pandemie. Gelukkig hoeft dat ook helemaal niet, want ook in je nieuwe woning in Nijmegen is het gewoon mogelijk om een goede workout te doen. Sterker nog, dit biedt een aantal handige voordelen. Zo kun je helemaal zelf beslissen wanneer je de oefeningen gaat doen en zul je geen last hebben van andere fanatieke fitnessfanaten. Het is wel van belang dat je ervoor zorgt dat je thuis goed aan het trainen bent, wat mogelijk is met de onderstaande tips.

Creëer een workout ruimte

Het opzetten van een mini gym in de hoek van een kamer of in een aangewezen ruimte, zoals bijvoorbeeld de garage of zolder van je nieuwe woning , is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat je het meeste haalt uit je trainingen vanuit huis. Ten eerste heb je op deze manier alles wat je nodig hebt op één plek, waardoor je dus minder tijd kwijt bent aan het zoeken naar dingen. Je zult dus meer tijd hebben voor het sporten. Ook zal dit ervoor zorgen dat je de ruimte zo echt goed kunt inrichten voor je workouts.

Ga aan de slag!

Hoewel het misschien aantrekkelijk klinkt om je eigen gewichten in te slaan die niet bedekt zijn met het zweet van vreemden, zou het niet je enige prioriteit moeten zijn. Een veelgemaakte fout is namelijk om apparatuur te kopen voordat je een routine hebt vastgesteld en deze vervolgens niet te gebruiken. Het is namelijk beter om eerst een gewoonte te maken van het sporten. Pas daarna zou je echt moeten starten met het kopen van gewichten en apparatuur, het is immers ook gewoon mogelijk om een workout te doen zonder apparaten.

Koop belangrijke apparatuur

Als je eenmaal in de stemming bent en klaar bent om de weerstand te vergroten, is het tijd om in een kit te investeren. Je hebt echter niet alles nodig wat een sportschool doet. De meeste kettlebell oefeningen kunnen bijvoorbeeld worden gedaan met een zware halter en omgekeerd. Halterschijven aanschaffen is dan direct dus ook handig. Daarnaast is het in principe ook mogelijk om hiervoor dumbbells te gebruiken, dus je kunt ook een dumbbell kopen in plaats van een kettlebell. Het is bovendien slim om weerstandsbanden aan te schaffen. Dit komt doordat ze weinig ruimte innemen, terwijl ze ook nog eens veelzijdig zijn.

Elimineer de afleiding

Tijdens je workout moet je natuurlijk niet afgeleid worden , je focus moet echt vol op je training liggen. Je hond mag je dus niet afleiden, net zoals je mobiel. Thuis kan dat nog wel eens lastig zijn, er kan immers van alles gebeuren wat ertoe kan leiden dat je de workout overslaat of afbreekt. Je moet daarom stappen ondernemen om de potentiële afleidingen te verwijderen of te minimaliseren. Zo kun je bijvoorbeeld een slot op de deur doen waardoor niet ineens je hond of kind de kamer in komt en je afleidt.

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nijmegen.

Aanmelden