linkbuilding uitbesteden

Actueel

Nieuws

Polycarbonaat kanaalplaat voor duurzame serres, veranda’s en carports Lokaal nieuws woensdag 02 maart 2022

Polycarbonaat kanaalplaat voor duurzame serres, veranda’s en carports

De aanbouw van een serre, veranda of carport leidt tot meer woonplezier in uw huidige woning. Een stukje zekerheid voor jarenlang woongenot is daarbij wel gewenst. Bij de materiaalselectie is LEXAN™ THERMOCLEAR™ een goede keus om de nieuwe aanbouw mee uit te voeren. Lexan Thermoclear is een Polycarbonaat kanaalplaat met een zeer hoge slagvastheid, grote transparantie en een laag gewicht en daardoor uitermate geschikt om lichtdoorlatende overkappingen te realiseren. De 10 jaar beperkte garantie geeft daarbij zekerheid zodat u niet voor verrassingen komt te staan. De garantievoorwaarden hiervoor zijn op aanvraag beschikbaar.

Lexan Thermoclear wordt door Vink Kunststoffen BV uit voorraad geleverd. De beschikbare kleuren zijn helder en opaal en er kan gekozen worden uit twee, drie- of vijfwandige platen.

Onderscheidende eigenschappen

Ten opzichte van de traditionele glazen overkappingen heeft het meerwandige Lexan Thermoclear een groot aantal voordelen. Zo zijn de panelen nagenoeg onbreekbaar en ongeveer 250 keer sterker dan glas. In het steeds extremer wordende klimaat is dit fijn om te weten want uw dak is dan goed beschermd tegen bijvoorbeeld hagelstenen. Doordat deze kanaalplaat licht van gewicht is, kunt u ook een lichtere constructie inzetten, wat besparend is voor de kosten. Daarnaast zijn meerwandige Lexan platen thermisch isolerend en energiebesparend. Ook dit draagt bij aan uw portemonnee en is goed voor het milieu. Lexan Thermoclear is koud te buigen en in geborgen vorm te fixeren in een profielsysteem. Ten opzichte van glas geeft dit meer ontwerpmogelijkheden.

Te verkrijgen samen met een compleet profielsysteem

Het bijbehorende Vario aluminium profielsysteem geeft u de mogelijkheid om, zonder problemen, de meerwandige Polycarbonaat platen te installeren. Via de website vinkkunststoffen.nl kunt u een calculatie laten maken voor het complete profielsysteem inclusief de Polycarbonaat kanaalplaten. Uiteraard is er ook een duidelijke handleiding beschikbaar, zodat de installatie eenvoudig en snel is uit te voeren.

Hoe vind je een huurwoning? Lokaal nieuws donderdag 27 januari 2022

Hoe vind je een huurwoning?

In Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn en overal in het land is het motto bouwen, bouwen, bouwen doorgedrongen. De komende jaren worden er heel veel nieuwe huizen gebouwd. De plannen zijn er, de vergunningen worden afgegeven en op veel plaatsen zie je ook al resultaat. Maar het zal echt nog wel een tijdje duren voor er weer wat lucht komt op de woningmarkt. En dan is het nog de vraag of wat er nu gebouwd wordt ook goed aansluit bij de behoefte van de kopers. Het blijkt moeilijk te voorspellen hoe die vraag zich ontwikkelt.
Nieuwbouw is hoe dan ook hard nodig, want ook in deze regio is de vraag naar woningen veel groter dan het aanbod. En die grote vraag in combinatie met de historisch lage rente blijft de prijzen van woningen in rap tempo opdrijven tot ongekende hoogte. Iedere dag hoor je wel iemand vol verbazing vertellen voor hoe ontzettend veel geld die en die woning te koop staat of hoeveel er toch nog overboden is op de toch al exorbitante vraagprijs van een heel gemiddelde eengezinswoning waar ook nog van alles aan moet gebeuren.

Zeker voor starters op de woningmarkt is het zo goed als onmogelijk een huis te kopen. Net als veel andere kopers kijken zij inmiddels ook vaak naar de mogelijkheden van een huurhuis. Maar ook een appartement huren Nijmegen valt niet mee, want ook daarvan is het aanbod beperkt. Hetzelfde geldt voor huurwoningen Arnhem . Er komen wel huizen op de huurmarkt, maar ze zijn vaak al weer weg voor je hebt kunnen reageren. Eigenlijk net als met koophuizen dus.

Om toch een geschikte woning te bemachtigen is snel reageren op een woning die beschikbaar komt het belangrijkste wapen dat je in handen hebt. Steeds goed op de hoogte zijn van het nieuwste aanbod op de woningmarkt valt echter niet mee. Als je dat goed wilt doen, heb je er een dagtaak aan en en je moet ondertussen ook gewoon werken, studeren, het huishouden doen en boodschappen halen. Er zijn bedrijven die je een groot deel van dit frustrerende en tijdrovende werk uit handen kunnen nemen. Zij houden al het aanbod van woningstichtingen, makelaars en particuliere verhuurders constant in de gaten en plaatsen nieuw aanbod door. Wil je een appartement huren Apeldoorn schrijf je dan in bij zo’n site. Daarmee maak je het jezelf een stuk gemakkelijker en de kans dat je ertussen komt groter. 

Vaak staan er naast het meest actuele aanbod aan huurwoningen ook ook handige tips op de site die je zoektocht vergemakkelijken en je kans op succes vergroten. Hoe zorg je dat niet alleen de eerste bent, maar ook de beste? Je moet  ook het vertrouwen van de verhuurder winnen.. Reageer dus snel, maar ook netjes en beleefd. Zorg ervoor dat je de gegevens die een verhuurder van je nodig heeft snel en correct kunt aanleveren. Een verhuurder wil snel zaken kunnen doen, maar is ook op zoek naar een betrouwbare huurder. Hoe je overkomt is dus ook van belang.

 

Je huis verbouwen Lokaal nieuws donderdag 09 december 2021

Je huis verbouwen

Je huis verbouwen gaat vaak samen met het maken van vele keuzes. Zo moet je kiezen over de inrichting van het huis, wat voor soort vloer je wilt, de kleur voor de muren, enzovoorts. Het verbouwen van een huis kan dus erg lastig zijn, maar je huis verbouwen hoeft natuurlijk niet altijd een groot project te worden. Je kunt bijvoorbeeld door een nieuwe vloer te leggen de uitstraling van je huis heel erg doen veranderen. Gietvloeren zijn de laatste jaren erg populair geworden. Ook hiermee kun je dus de uitstraling van je huis veranderen. Voor je gaat beginnen met het verbouwen van je huis, is het erg belangrijk om te weten wat je gaat verbouwen. Maak hiervoor ook een goede planning. Zo weet je wat je allemaal nog moet doen en wanneer je dat moet gaan doen.

Een stappenplan om je huis te verbouwen

Het maken van een goede planning is dus erg belangrijk als je je huis gaat verbouwen. Voor je gaat beginnen aan de verbouwing, zijn er nog een aantal stappen die je moet doorlopen. Stap één is het kijken naar wat er allemaal verbouwd moet worden en hoelang je denkt dat dat gaat duren. Vervolgens ga je uitrekenen of de plannen die je hebt wel financieel haalbaar zijn. Stap drie is het op zoek gaan naar een aannemer, als je die nodig hebt. Neem dan met de aannemer alle plannen door, zodat de aannemer kan kijken of het haalbaar is en of er eventueel nog andere dingen verbouwd moeten worden. Als je bijvoorbeeld een betonvloer wilt, dan weet de aannemer vaak precies hoelang het duurt om zo’n vloer te leggen en wat de kosten daarvan zijn.

Soorten inrichtingen

Als je je huis gaat verbouwen, dan moet je goed nadenken over de inrichting die je wilt. Er zijn tegenwoordig erg veel verschillende stijlen waaruit je kunt kiezen, of inspiratie uit kunt halen. Bekende stijlen zijn dan ook de industriële inrichting, met veel zwarte stalen elementen. Bij een industriële inrichting wordt er ook vaak gekozen voor een betonlook vloer . Een andere populaire woonstijl is de Scandinavische stijl. Deze stijl is het tegenovergestelde van de industriële stijl. Hierin wordt er veel gebruik gemaakt van witte kleuren en licht. Dit is dus een erg rustige stijl. Voor de mensen die erg houden van veel verschillende kleuren en verschillende prints, is de Bohemian stijl misschien een de juiste stijl. Deze stijl staat bekend om zijn exotische kleuren met veel verschillende elementen en prints. Dit is dus echt een stijl waar je van moet houden.

Vraag advies voor een verbouwing

Kom je er niet uit welke stijl er het beste bij je past, of hoe de inrichting van je huis moet worden? Dan kun je altijd langsgaan bij een gespecialiseerd bedrijf. Je kunt bijvoorbeeld langsgaan bij een woonboulevard om advies te vragen, maar je kunt voor de verbouwing ook een aannemer om advies vragen. Deze mensen hebben vaak erg veel kennis in huis om er snel achter te kunnen komen welke stijl er het beste past, of hoe je je huis op de juiste manier kan verbouwen.

De kosten van een verbouwing - nieuwbouwnijmegen.nl Lokaal nieuws donderdag 09 december 2021

De kosten van een verbouwing - nieuwbouwnijmegen.nl

Een verbouwing in huis kan al snel hoog oplopen in de kosten. De kosten zijn vooral afhankelijk van de grootte van de verbouwing. Ga je bijvoorbeeld je hele huis verbouwen, dan zijn de kosten een stuk hoger dan een verbouwing van de badkamer. Wil je een nieuwe vloer in huis, dan kan je de kosten vaak uitrekenen aan de hand van het aantal vierkante meter dat je hebt. De kosten voor een nieuwe vloer zijn ook weer afhankelijk van de soort vloer die je wilt. De kosten gietvloer gaan vanaf zestig euro. Dit is wel afhankelijk van de oppervlakte. Hoe groter het oppervlakte van de vloer, des te lager de prijs per vierkante meter wordt. Een visgraat vloer is ter vergelijking weer stukken duurder. Je betaalt hier ongeveer 140 euro voor. De gemiddelde kosten van een verbouwing zijn dus afhankelijk van meerdere factoren.

Waarom je huis verbouwen?

Als je je huis gaat verbouwen, dan kan dit door meerdere factoren gebeuren. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je extra ruimte wilt creëren door een muur weg te halen, je wilt jouw woning in een modern jasje steken, maar je kunt ook je huis verbouwen als een investering. Een verbouwing betaalt zich in de meeste gevallen ook weer terug. Als je bijvoorbeeld je huis goed isoleert, dan kun je bij de verkoop van je huis een hogere vraagprijs hanteren. Met een verbouwing verlies je dus niet altijd geld. Een verbouwing wil je natuurlijk wel zo goed en goedkoop mogelijk doen. Zo kun je voor de een goedkope vloer kiezen. Zo zou je kunnen kijken naar de kosten gietvloer , of een andere soort vloer. Met alleen al een nieuwe vloer in huis, kun je het gevoel krijgen alsof je in een heel nieuw huis woont. Een verbouwing hoeft dus niet altijd heel groot te zijn.

Maak een plan voor je gaat verbouwen

Wat erg belangrijk is in een verbouwing, is een goed plan. Schrijf in dit plan wat je allemaal gaat verbouwen, hoe lang je denkt dat het gaat duren en wanneer je iets af wilt hebben. Een goed plan kan zorgen voor veel rust in je hoofd. Zo kun je per dag zien wat je moet doen en zorgen dat dit afkomt. Begin je iets achter te lopen op schema? Dan is dit zeker geen probleem. Houdt in je achterhoofd tijdens het maken van een plan dat je altijd op problemen kunt lopen. Zorg daarom dat je met jouw plan één of meerdere weken eerder klaar bent met de verbouwing. Het zou namelijk zo kunnen gebeuren dat de nieuw gelegde gietvloer langer nodig heeft om te drogen dan verwacht.

Kies de juiste aannemer

Om jezelf een grote last uit handen te nemen, kun je ervoor kiezen om een aannemer in te huren. Zo hoef je alleen maar door te geven aan de aannemer wat je wilt en gaat de aannemer ervoor zorgen dat het afkomt. Vooral bij grote verbouwingen is het fijn als je zelf weinig hoeft te doen hieraan. Een aannemer kan vaak goed inschatten hoe lang een verbouwing duurt en wat het gaat kosten. Ook kan de aannemer advies geven over de juiste keuze. Zo kan hij je misschien aanraden om een muur wel of niet weg te halen, om een ruimer huis te creëren.

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nijmegen.

Aanmelden