Terug naar Project

Parkwoning - type J

Heerlijk wonen direct aan het park! De parkwoningen zijn zó ontworpen dat het leven aan het park mogelijk maakt. Door de verschillende types in de 20 parkwoningen is elk woning uniek. De ene woning heeft een groot veranda aan zowel de voor- en/of zijgevel en is op zolder 1 meter hoger (type G en H), de ander heeft openslaande deuren bij de keuken op de begane grond met een groot of klein Frans balkon op de eerste verdieping (type I, J1) en andere woning heeft de ultieme parkbeleving op de begane grond door de openslaande deuren vlakbij de keuken (type J2).
De straten rondom Take two zijn autoluw en parkeren is zoveel mogelijk geregeld op eigen terrein met pergola of in de parkeerhofjes.

Hoekwoning type J is een ruime hoekwoning en is zó ingericht dat het buitenleven mogelijk maakt door de veranda aan de voorzijde van de woning.
Door de grote openslaande deuren aan de voorgevel van de woning in de keuken, voelt het alsof je buiten staat te koken en kun je tijdens het koken en eten genieten van al het groen om de woning heen. Aan de achtergevel van de woning zit de woonkamer over de volledige breedte aan de ruime tuin, die op het noordoosten of noordwesten ligt.

Op de eerste verdieping zijn drie volwaardige slaapkamers, waarbij de grote slaapkamer over de gehele breedte van de woning ligt met een fantastisch uitzicht over het groene park. Op zolder zijn nog eens twee extra slaapkamers te realiseren.

Bouwnummer 31 van dit type heeft een eigen parkeerplaats inclusief pergola.

Alle woningen worden compleet afgewerkt met een luxe keuken, sanitair, tegelwerk en een tweede toilet op de eerste verdieping. Door de aantrekkelijke korting op een Tuinklaar pakket, die speciaal is samengesteld voor deze woningen, kan jouw droomtuin al ingericht zijn als je de sleutel krijgt van de woning.

Nieuwsgierig geworden en wil je weten wat er nog meer mogelijk is bij de hoekwoning type J? Pak samen met één van onze wooncoaches de regie op, zodat we jouw droomwoning kunnen gaan realiseren!

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 386.500,- tot € 408.500,-
Kavel 147 m2 tot 247 m2
Woonoppervlakte 147 m2
Inhoud 558 m3
Voorzieningen
Parkeren
Buitenruimte
Overige
Voorzieningen binnen 1km

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
31 € 408.500,- 247 m2 147,48 m2 3 557,78 m3 Te Koop
41 € 386.500,- 218 m2 147,48 m2 3 557,78 m3 Te Koop