Terug naar Project

Vrijstaande woning

Deze elegante vrijstaande woningen hebben naast de architectonische schoorsteen en fraai metselwerk een zeer ruime woningindeling.

Dankzij de dubbele openslaande deuren richting de tuin kan je zowel vanuit de woonkamer als complete leefkeuken met schiereiland een ultieme woonbeleving cre?ren. Alle sanitaire ruimtes zijn voorzien van sanitair- en tegelwerk met een ruime keuze in aanbod. Zo heeft de badkamer een douche, ligbad en een separaat toilet. Het Frans balkon bij ??n van de slaapkamers draagt bij aan de woonbeleving. Dankzij de twee dakkappellen is er ook op zolder een zee van ruimte. Daarnaast is de woning inclusief een tuincheque t.w.v. ?1.500,-, die je kunt gebruiken voor de inrichting van jouw droomtuin.

Maar er is meer mogelijk dan je denkt! Wil je nog meer ruimte op de begane grond door de garage gedeeltelijk om te bouwen tot een studeer-/speelkamer? Een inloopkast in ??n van de slaapkamers? Of nog eens twee volwaardige kamers op zolder cre?ren? Geen probleem! Ga met ons in gesprek over de mogelijkheden en samen pakken we de regie op om te komen tot jouw persoonlijke droomwoning.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 605.500,- tot € 630.500,-
Kavel 583 m2 tot 708 m2
Woonoppervlakte 171 m2
Inhoud 724 m3