Hart van de Waalsprong Iberis

Nijmegen - Nijmegen
Actueel aanbod

€ 430.000,- tot € 705.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
88 - 229m2
Kaveloppervlak
124 - 186m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

De bouw van de 69 woningen Hosta en Iberis start in het voorjaar van 2023. De woningen zijn energie neutraal en variëren in grootte van circa 121 m2 tot 194 m2. Je vindt deze in de deelgebieden Hosta en Iberis (blauw en groen op situatiekaart). Bijzonder is de grote verscheidenheid aan woningtypen met veel variatie in indelingen. Van woningtype Singelvilla met erker en vide tot een royale tussenwoning met maar liefst vier slaapkamers. Van wonen op de eerste verdieping tot een royale woonkeuken op de begane grond.
Heb je bijzondere wensen? Dan is er altijd wel een variant die bij jouw persoonlijke voorkeuren past. Bijzonder is dat bij elke woning sprake is van eigen parkeerplaats die voorbereid is op het mogelijk maken van een laadvoorziening voor een elektrische auto.

Voor verkoop en inlichtingen kun je je aanmelden op website. Daarnaast kun je ook contact opnemen met de klantmanager.
Joze Janssen is bereikbaar onder nummer 06 - 46 39 36 32 en staat je graag te woord.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hart van de Waalsprong Iberis
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 26 beschikbaar
Prijs
€ 430.000,- tot € 705.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nijmegen.

Aanmelden