Hazenpark

Inschrijving geopend.
Nijmegen - Nijmegen
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Nieuwbouwproject Hazenpark: een groene nieuwe woonwijk aan de rand van het stadscentrum van Nijmegen. Hier woon je in de levendige wijk Hazenkamp en op fietsafstand van Nijmegen-Centrum. De verkoop staat gepland voor mei 2024. Met een gevarieerd aanbod voor iedere woonwens. Zo komen er tussen- en hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en levensloopbestendige woningen. Van compact tot zeer riant en stuk voor stuk bijzonder duurzaam.

Wonen in Hazenpark: en en
Hazenpark is de nieuwe woonbuurt voor wie op zoek is naar alle gemakken van het leven in de stad. Bijzonder, duurzaam en centraal wonen in een groene buurt en omgeving. Gewoon en en, in plaats van of. Een heerlijke plek met ruimte om te wonen, ontspannen en elkaar te ontmoeten in het groene binnengebied van de wijk. Met de grootte van een voetbalveld wordt dit echt het groene hart van de wijk!

De woningen van Hazenpark hebben een unieke stadse, industriële architectuur. Met bijzondere geveldetails, grote raampartijen en aansprekende industriële architectuur. Bijna iedere woning heeft zijn eigen unieke uitstraling en ook qua woonoppervlak is er variatie. Zo kun je echt kiezen voor de woning die bij jouw wensen past!

Alle voorzieningen in de buurt
Woon je in Hazenpark, dan vind je naast je voordeur een ruim winkelaanbod, cafés, restaurants, scholen, kinderopvang en meer. Voor een heerlijke wandeling of picknick ben je zo in stadspark De Goffert. Hier vind je ook een openluchtbad, kinderboerderij, openluchttheater en het voetbalstadion. Ook voorzieningen zoals Radboud UMC en treinstation Nijmegen-Goffert liggen in de buurt. Uitgebreid shoppen of een nieuw restaurant ontdekken? Binnen 10 minuten sta je in hartje Nijmegen!

Als je geïnteresseerd bent, kan je je op onze website Hazenpark.nl aanmelden voor de nieuwsbrief!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hazenpark
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
92 van 124 beschikbaar
Type woningen
(Patio)Bungalow, 2-onder-1-kap, Herenhuis, Hoekwoning, Tussenwoning

Woningtypen in dit project

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nijmegen.

Aanmelden