Kops Kwartier

Nijmegen - Nijmegen
Actueel aanbod

€ 475.000,- tot € 1.150.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
86 - 234m2
Kaveloppervlak
98 - 128m2
Inhoud
196 - 838m3
Aantal slaapkamer(s)
2 - 5

Over dit project

Wonen in het groen, met de stad om de hoek. Dat is Kops Kwartier in Nijmegen-Oost. Een gloednieuwe wijk waar hoogteverschillen zorgen voor een bijzondere woonbeleving en een gevoel van geborgenheid. Hier komen 27 stadswoningen en 41 appartementen met volop variatie.

Toekomstgereed wonen met een maximale groenbeleving
In Kops Kwartier passen woningen harmonieus in het landschap en staan ze letterlijk in het groen. Vanuit je woning loopt er als het ware een groene loper naar het naastgelegen park Kops Plateau, waar ooit een Romeins legerkwartier was gelegen. Verder is de wijk ook groen in de zin van duurzaam en toekomstgereed.

Het Kops Kwartier wordt straks misschien wel de eerste wijk in Nederland waarin we geen fossiele brandstoffen meer gebruiken voor het verwarmen van de woningen én het gebruik van de auto's. Vanzelfsprekend zijn alle woningen gasloos. Een slim collectief energiesysteem voorziet de woningen van warmte, koeling, warm tapwater en de parkeergarage van energie. Dat gebeurt op basis van een combinatie van bodemwarmte, bodemkoeling en zonnepanelen. Hierdoor profiteer je als bewoner van lage woonlasten.

Op dit moment zijn de 41 appartementen en 11 van de 27 grondgebonden woningen in verkoop.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Kops Kwartier
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
21 van 52 beschikbaar
Prijs
€ 475.000,- tot € 1.150.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Overig, Penthouse, Tussenwoning

Woningtypen in dit project

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nijmegen.

Aanmelden