De Waalhoven

Nijmegen - Nijmegen
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Beleef de stad in de vrijheid van de natuur. De Waalhoven, in het hart van Nijmegen, brengt je tot rust in de natuur en tot leven in de stad! In deze community gaat het rivierlandschap hand in hand met de stad. Hier komen klompenpaden langs een urban sports park, lopen Schotse hooglanders naast woontorens en liggen Waalstrandjes op steenworp afstand van winkels, cafés en musea. Hier vind je ‘urban vibes’ in de natuur, hier ben je dichter bij het leven. Bij jouw leven.

Een ware utopie
De Waalhoven bestaat uit zo’n 565 woningen midden in het unieke rivierenlandschap zonder de stad uit het oog te verliezen. Fiets, skate, ren of struin, kom in contact met de flora en fauna. Beleef vanaf de dijk of vanuit je woonkamer de uitzichten en stap in no-time het culturele centrum van Nijmegen binnen.

Het is in alle seizoenen een voorrecht om in De Waalhoven te wonen. Voor jong én oud. De beleving van de uiterwaarden en het rivierlandschap begint al in je woning. De natuur is direct vanaf de voordeur voelbaar, ruikbaar en tastbaar. Tegelijkertijd heb je vanaf deze heerlijke plek zicht op de binnenstad van Nijmegen en de stuwwal aan de overzijde, kies één van de drie bruggen en je bent er.

Aan alles is gedacht
De Waalhoven is ontworpen als een klimaatbestendige wijk. En gebaseerd op principes van de circulaire economie, sociale duurzaamheid en een gezonde leefstijl. Denk aan parkachtige binnentuinen en wandelpaden in plaats van straten met auto’s. Plekken die je laten onthaasten, waar je met je vingers in de aarde verbonden bent met de natuur en inspirerende ontmoetingen hebt. Maar ook speelplaatsen en een urban sports park, waar je onbezorgd kunt bewegen en vriendschappen voor het leven smeedt.
- Schuurwoningen in een boomgaard
- Woningen en appartementen voor jong en oud
- Bouwen met respect voor natuur en klimaat
- Groene binnenhoven waar veilig gespeeld kan worden
- Alle auto’s in de hoven parkeren ondergronds 
- Voorzieningen zoals een buurtkas, horeca en een natuurwinkel

De Waalhoven bestaat uit 4 deelplannen: het Benedenerf, de Spiegelhof, de Zuidhof en de Noordhof. Het eerste deelplan dat in verkoop gaat is het Benedenerf. Dit erf bestaat uit 19 eengezinswoningen gebouwd in duurzaam geproduceerd hout.
Kijk voor meer informatie op: www.deWaalhoven.nl

De Waalhoven is een project van VanWonen Vastgoedontwikkeling en BPD Bouwfonds Gebiedsontwikkeling.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Waalhoven
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Eengezinswoning, Herenhuis, Hoekwoning, Maisonnette, Penthouse, Rijwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Carport, Garage, Overdekte parkeerplaats, Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin, Tuin op het Noorden, Tuin op het Noordoosten, Tuin op het Noordwesten, Tuin op het Oosten, Tuin op het Westen, Tuin op het Zuiden, Tuin op het Zuidoosten, Tuin op het Zuidwesten, Tuin Rondom
Eigendom
Huur, Volle eigendom
Verwarming
Koeling, Stadsverwarming, Vloerverwarming
Balkon
10 tot 15 m2, 5 tot 10 m2, Balkon, Frans balkon, groter dan 15 m2, Kleiner dan 5 m2
Overige
Levensloopbestendig, Lift, Oplaadpunt elektrische auto, Terras
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Strand, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nijmegen.

Aanmelden