linkbuilding uitbesteden

Terug naar Project

Stadsvilla type 1

Omschrijving Stadsvilla type 1 - Bouwnummer 1

Wat een fijne woning is dit. Deze stadsvilla aan het prettige en autoluwe Ferdinand Biesselshof ligt net even anders dan de andere stadvilla’s en heeft de tuin op het westen.
Via de voordeur aan het hof bereik je de hal met toilet. Van hieruit betreed je aan de ene zijde de royale keuken en aan de andere zijde de eveneens fijne woonkamer met toegang tot de tuin met berging. Vanuit zowel de woonkamer als de keuken kijk je uit over groen ingerichte hofje.

Op de eerste verdieping springen meteen de twee ruime slaapkamers in het oog. Ook de badkamer mag er wezen. Voldoende ruimte om er iets moois van te maken. Ook fijn is het raam in de badkamer dat zorgt voor een prettige lichtinval.

Op de tweede verdieping heb je nog eens drie van die lekker grote slaapkamers en een bergruimte voor je wasmachine en droger. En dan passen er ook met gemak nog wat kasten in. Met vijf slaapkamers, een aparte keuken en een fijne woonkamer is dit een wel heel statige Stadsvilla. Uiteraard aan jou de keuze om één of meerdere slaapkamers in te richten als (thuis-)werkplek of als hobbyruimte. Omdat het huis geen schuine wanden heeft, benut je elke ruimte optimaal.

Optimale indeling met veel bergruimte
Openslaande deur naar de tuin
Oplevering inclusief keuken, badkamer en toilet
Vloerverwarming in alle leefruimten
Vijf slaapkamers
Parkeerplaats in het parkeerhof achter het huis

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 495.000,-
Kavel 137 m2
Woonoppervlakte 163 m2
Voorzieningen
Parkeren
Buitenruimte
Overige
Voorzieningen binnen 1km

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
1 - 134 m2 163 m2 5 - Verkocht