linkbuilding uitbesteden

Terug naar Project

Stadsvilla type 2

Omschrijving Stadsvilla type 2 - Bouwnummer 30, 32, 34 en 36

Bijzonder wonen? Deze stadsvilla’s hebben op elke verdieping een verrassing in huis. Bovendien worden het niet voor niets stadsvilla’s genoemd: met zoveel vierkante meter woonoppervlak kom je nooit ruimte te kort.

Deze 3-laagse stadsvilla heeft een statige gevel die wordt gekenmerkt door een bijzondere vorm, gedetailleerd metselwerk en grote raampartijen.

Via de voordeur, aan de voorzijde van het huis, stap je de hal binnen. Hier bevinden zich het toilet, de meterkast en de trap naar de eerste verdieping.

De begane grond bestaat uit een grote leefruimte. De keuken grenst aan de straat. Hoe je deze ruimte indeelt, bepaal je zelf. Ga je voor een moderne, rechte opstelling? Of kies je voor een barretje waaraan je de dag kunt beginnen met koffie? Handige extra is de berging onder de trap: de ideale plek om boodschappen en speelgoed op te ruimen.

De zithoek grenst met een mooie, glazen pui aan de tuin, waardoor je altijd van een vrij uitzicht geniet. En is het lekker weer, dan zet je de deur lekker open. In de tuin vind je de berging en een achterom. Hierdoor is de parkeerplaats in het hofje goed bereikbaar.

De eerste verdieping bestaat uit drie slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en toilet. Op de tweede verdieping vind je nog eens twee grote slaapkamers. Ook beschik je hier over een kamer voor de wasmachine en de droger. Plek om kasten neer te zetten is er genoeg. Omdat het huis geen schuine wanden heeft, benut je elke ruimte optimaal.

Energie wordt opgewekt met zonnepanelen. Hierdoor woon je duurzaam en bespaar je kosten. Maar dat niet alleen. In combinatie met de vele vierkante meters investeer je in een huis voor de toekomst.

Gevel met bijzondere vorm.
Zithoek met toegang tot de tuin.
Oplevering inclusief badkamer en toilet.
Vijf slaapkamers.
Parkeerplaats achter het huis.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 425.000,- tot € 442.500,-
Kavel 92 m2 tot 110 m2
Woonoppervlakte 141 m2
Voorzieningen
Parkeren
Buitenruimte
Overige
Voorzieningen binnen 1km

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
30 - 110 m2 141 m2 6 - Verkocht
32 - 102 m2 141 m2 6 - Verkocht
34 - 101 m2 141 m2 6 - Verkocht
36 - 92 m2 141 m2 6 - Verkocht