linkbuilding uitbesteden

Terug naar Project

Herenhuis, type 3

Omschrijving Herenhuis type 3 - Bouwnummers 26 t/m 28

Deze herenhuizen aan de Graaf Alardsingel bieden volop ruimte verdeeld over drie woonlagen. Via de voordeur, aan de voorzijde van het huis, stap je de royale hal binnen met statige trap naar de eerste verdieping. Hier bevinden zich het toilet, de meterkast en een handige berging. De begane grond bestaat uit een sfeervolle leefruimte. Je komt binnen in een woonkeuken die meer dan genoeg plek biedt aan een grote eettafel. Een uitkomst in de ochtend: terwijl de kinderen ontbijten, kun jij hun broodtrommels vullen. Maar ook ’s avonds ben je hier graag. Koken, borrelen en bijpraten, het kan allemaal tegelijk. Met zo’n mooie keuken zou je de zithoek bijna vergeten. Omdat deze ruimte aan de tuin grenst, heb je altijd een vrij uitzicht. En is het mooi weer? Dan sla je de deur naar buiten open. Barbecue aan, biertje erbij en genieten maar!

De eerste verdieping bestaat uit twee slaapkamers, een berging en een badkamer met douche, wastafel en toilet. Op de tweede verdieping vind je nog eens twee slaapkamers. Ook beschik je hier over een kamer voor de wasmachine en de droger. Plek om kasten neer te zetten is er genoeg.
Uiteraard aan jou de keuze om één of meerdere slaapkamers in te richten als (thuis-)werkplek of als hobbyruimte. Omdat het huis geen schuine wanden heeft, benut je elke ruimte optimaal.

Extra bijzonder is dat de woningen met de bouwnummers 26 en 27 aan de achterzijde smaller zijn dan aan de voorzijde.
Optimale indeling met veel bergruimte.
Openslaande deur naar de tuin.
Oplevering inclusief keuken, badkamer en toilet.
Vloerverwarming in alle leefruimten.
Minimaal vier slaapkamers
Parkeerplaats in het parkeerhof achter het huis.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 409.000,- tot € 417.500,-
Kavel 108 m2 tot 111 m2
Woonoppervlakte 130 m2 tot 137 m2
Voorzieningen
Parkeren
Buitenruimte
Overige
Voorzieningen binnen 1km

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
26 - 108 m2 130 m2 5 - Verkocht
27 - 111 m2 130 m2 5 - Verkocht
28 - 110 m2 137 m2 5 - Verkocht