linkbuilding uitbesteden

Terug naar Project

4-laags herenhuis, type 1

Omschrijving 4-laags herenhuis type 1 - Bouwnummers 24 en 25

Hoog, hoger, hoogst! Deze statige herenhuizen hebben maar liefst vier woonlagen. Dankzij de bijzondere indeling kun je de huizen helemaal je eigen maken. Van een speelhoek voor de kinderen tot een plek om zowel te wonen als te werken, er is van alles mogelijk.

Dit herenhuis heeft een statige gevel met bijzonder metselwerk en grote ramen. Omdat het huis vier verdiepingen telt, steekt hij overal bovenuit.

Via de voordeur, aan de voorzijde van het huis, stap je de hal binnen. Hier heb je meer dan genoeg ruimte om je jas op te hangen, je schoenen neer te zetten en allerlei andere spullen op te bergen. Ook vind je er het toilet, de meterkast en de trap naar de eerste verdieping. Vieze kleren van het buitenspelen? Die breng je direct naar de waskamer, een deurtje verderop.

Aan de achterzijde van het huis bevindt zich de keuken. ’s Winters maak je hier stamppot terwijl je uitkijkt over de besneeuwde tuin. Is het zomer, dan sla je de deur naar buiten open en steek je de barbecue aan. Van een zak kolen tot een goede aansteker, dankzij de voorraadkast onder de trap heb je alles bij de hand.

De eerste verdieping bestaat uit een grote woonkamer met aan de achterzijde een balustrade. Van een sfeervolle zithoek tot een plek om te werken of studeren, je kunt de ruimte helemaal naar wens inrichten. Op de tweede verdieping beschik je over twee grote slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en toilet. Op de derde verdieping vind je nog eens twee slaapkamers.

Bij dit herenhuis is aan alles gedacht. In de tuin staat een berging en je beschikt over een achterom, waardoor je zo naar het parkeerhofje loopt. Energie wordt opgewekt met zonnepanelen. In combinatie met de goede isolatie scheelt dat een hoop kosten. Bekijk na je eerste maand in dit huis je energierekening maar eens!

Ruime hal.
Keuken met openslaande deur naar de tuin.
Woonkamer op de gehele eerste verdieping.
Oplevering inclusief keuken, badkamer en toilet.
Vier slaapkamers.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 369.500,-
Kavel 73 m2 tot 76 m2
Woonoppervlakte 121 m2
Voorzieningen
Parkeren
Buitenruimte
Overige
Voorzieningen binnen 1km

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
24 - 76 m2 121 m2 5 - Verkocht
25 - 73 m2 121 m2 5 - Verkocht