linkbuilding uitbesteden

Terug naar Project

Herenhuis, type 1

Omschrijving Herenhuis type 1 - Bouwnummers 2 t/m 7

Deze herenhuizen aan het prettige en autoluwe Ferdinand Biesselshof kenmerken zich door een iets terugliggende voorgevel op de begane grond. Dit biedt de mogelijkheid tot het maken van een aangenaam zitje voor de woningen, direct bereikbaar vanuit de keuken. De voordeur bevindt zich aan de voorzijde van het huis en biedt toegang tot de hal. Hier bevinden zich het toilet, de meterkast en de deur naar de woonkamer en keuken aan de voorzijde. In de keuken heb je alle ruimte om jouw eigen sfeer te creëren. Ook handig is de berging onder de trap: de ideale plek om boodschappen en speelgoed neer te zetten. Vergeet daarnaast ook de mooie pui niet. Via de openslaande deur loop je zo de tuin in.

Neem je de trap naar boven, dan kom je op de eerste verdieping. Hier tref je 3 slaapkamers en de badkamer aan. Op de tweede verdieping vind je nog eens twee slaapkamers. Ook beschik je hier over een bergruimte en een techniekruimte waar plek is voor de wasmachine en de wasdroger. Uiteraard aan jou de keuze om één of meerdere slaapkamers in te richten als (thuis-)werkplek of als hobbyruimte. Omdat het huis geen schuine wanden heeft, benut je elke ruimte optimaal.

Het herenhuis met bouwnummer 7 is een hoekwoning en is qua indeling vergelijkbaar met de hiervoor genoemde woningen. Echter is bij deze woning net alles een maat groter en is de woningentree geplaatst in de zijgevel.
Wil je meer weten over deze woningen, kijk dan op de website.

Optimale indeling met veel bergruimte.
Openslaande deur naar de tuin.
Oplevering inclusief keuken, badkamer en toilet.
Vloerverwarming in alle leefruimten.
Minimaal vier slaapkamers
Parkeerplaats in het parkeerhof achter het huis.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 399.000,- tot € 460.000,-
Kavel 80 m2 tot 132 m2
Woonoppervlakte 130 m2 tot 146 m2
Voorzieningen
Parkeren
Buitenruimte
Overige
Voorzieningen binnen 1km

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
2 - 87 m2 130 m2 5 - Verkocht
3 - 85 m2 130 m2 5 - Verkocht
4 - 85 m2 130 m2 5 - Verkocht
5 - 113 m2 130 m2 5 - Verkocht
6 - 113 m2 130 m2 5 - Verkocht
7 - 132 m2 146 m2 6 - Verkocht