linkbuilding uitbesteden

Terug naar Project

Type G

Groot, groter, grootst! Woningtype G biedt volop vierkante meters over maar liefst vier verdiepingen. Of u nu aan de Zaligestraat of de Watersingel woont, er valt altijd wat te zien. Ook binnen hoeft u niets te missen. Zit u aan de eettafel, dan kunt u de deuren openslaan en is het net alsof u buiten op het terras zit.

Woningtype G wordt gekenmerkt door bijzonder metselwerk, grote raampartijen en moderne Franse balkons. De woningen zijn standaard voorzien van een keuken, badkamer en toilet. De benedenverdieping bestaat uit een enorme woonkeuken met berging. Gaat u de trap op, dan komt u in de zithoek terecht.

Op de bovenverdieping bevinden zich vier slaapkamers en een badkamer met douche, bad, dubbele wastafel en toilet. Omdat de woning een plat dak heeft, zijn alle wanden recht en kunt u elke ruimte optimaal gebruiken.

De tuin is voorzien van een berging. Daarachter ligt een grote parkeerplaats, waardoor u uw auto altijd dichtbij huis kwijt kunt. Bovendien beschikt u samen met je buren over een moestuin en speeltuin. Genoeg te beleven dus!

Plattegrond:
-Begane grond: hal, toilet, keuken en berging
-Eerste verdieping: zithoek
-Tweede verdieping: twee slaapkamers, berging en badkamer
-Derde verdieping: twee slaapkamers, berging en technische ruimte

Een aantal bouwnummers heeft bijzondere details:
-Erker op de eerste verdieping (bouwnummer 60)

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 490.000,- tot € 525.000,-
Kavel 102 m2 tot 125 m2
Woonoppervlakte 176 m2

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
37 - 101 m2 176 m2 5 - Verkocht
40 - 126 m2 176 m2 5 - Verkocht
60 - 120 m2 178 m2 5 - Verkocht