Terug naar Project

Penthouse

Fort Park Krayenhof is een ruim opgezette stadswijk aan de westkant van Waalfront. In deze nieuwe fase komen drie diamant vormige park paviljoens die uitkijken op de Waal. Onder de drie appartementencomplexen komt één grote parkeergarage met bergingen.
De drie diamantvormige paviljoens grenzen aan de oostwand van het fort en kijken uit op de Waal, Paviljoen (het dichtst bij de Waal) gaat als eerste in verkoop. Onder de drie gebouwen komt één grote parkeergarage met bergingen.

Indeling penthouse

De 2 penthouses van Paviljoen 1 bevinden zich op de vierde verdieping. Via de centrale hal van het paviljoen pak je de lift of de trap om jouw appartement bereiken. Beide penthouses hebben een bijzondere plattegrond door de bijzondere diamantvorm van het paviljoen. Elk appartement heeft 3 royale slaapkamers, een volledig uitgeruste badkamer, een apart toilet, een bergruimte voor wasmachine en droger.

De woonkamer biedt ruimte voor een complete keuken met een kookeiland, een grote tafel waar je heerlijk kunt zitten met familie en vrienden en een zitgedeelte waar je tot rust kunt komen na een drukke dag. De woonkamer geeft tevens toegang tot een zonneterras die uitzicht biedt over het park, de Waal, de stad Nijmegen of een combinatie hiervan. Eén van de 2 penthouses heeft zelf 2 zonneterrassen waar je de zon op elk gewenst moment van de dag kunt opzoeken.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom n.v.t.
Prijs € 705.000,- tot € 725.000,-
Kavel
Woonoppervlakte 147 m2 tot 153 m2
Inhoud 535 m3 tot 515 m3
Voorzieningen
Parkeren
Buitenruimte
Overige
Voorzieningen binnen 1km

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
213 - - 147 m2 3 515 m3 Verkocht
214 - - 154 m2 3 535 m3 Verkocht