Benedenerf

Nijmegen - Nijmegen
Toekomstig aanbod

€ 630.000,- tot € 1.222.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
136 - 207m2
Kaveloppervlak
103 - 402m2
Inhoud
524 - 951m3
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Thuiskomen op je vakantieadres
Tussen het door een gracht omzoomde Fort Beneden Lent en Spiegelhof, ligt Benedenerf. Aan het recreatieve landschap langs de spiegelwaal en eiland Veur Lent, is dit één van de allermooiste plekken van Nijmegen, waar je straks kan wonen!

Een erf met 19 luxe woningen (2 onder 1 kap, vrijstaande villa’s en erfwoningen) in het landschap naast een boomgaard. De woningen liggen naast het Fort Beneden Lent. De architectuur met glazen delen, hout in warme natuurlijke tinten en houten vlonders als terrassen, passen prachtig in de groene omgeving. De ruimte tussen de woningen wordt natuurlijk ingericht en ook de boomgaard is een bijzondere verschijning in Benedenerf. Hier ontmoet je elkaar spontaan of wandel je samen door het groen. Door de kleinschaligheid, het informele karakter, de verbondenheid met het landschap en het wonen aan een erf naast de boomgaard, voelt thuiskomen in Benedenerf als aankomen op je vakantieadres.

Genieten van het landschap
De woningen in Benedenerf staan rondom een erf en hebben allemaal een royaal terras met voldoende privacy in het landschap in plaats van een tuin. Schermen van lei-perenbomen en ander groen zorgen voor voldoende privacy terwijl je ook vrij uitzicht hebt vanuit je woning. Zo kun je je in alle rust terugtrekken én van het landschap genieten. Schuttingen zie je hier niet, wel veel groen. De bewoners kunnen samen genieten van de natuur rondom en elkaar beter leren kennen. Het wandelpad dat alle vier de Waalhoven met elkaar verbindt, eindigt hier in Benedenerf, bij een trekpontje naar het Fort.

Wonen in het groen
In Benedenerf praat je met de buren over de volgende buurt-BBQ, elk jaar weer een hoogtepunt. Benedenerf wordt een hechte gemeenschap binnen De Waalhoven. Er is veel ruimte voor spontane ontmoetingen in het groen rondom de woningen. En ook voldoende privacy, ondanks dat je hier geen schuttingen zal tegenkomen. De 19 ruime woningen van Benedenerf staan aan de dijk en aan de boomgaard. Ooit gedacht zo groen te kunnen wonen op steenworp afstand van de Nijmeegse binnenstad?

Interesse?
De verkoop van Benedenerf is gestart. Je kan je inschrijven voor jouw favoriete woning(en). Alles wat je nodig hebt om een goede keuze te maken, staat online bij het woningaanbod en in jouw persoonlijke account. Zodra de woning van jouw voorkeur beschikbaar is, neemt de makelaar contact met je op.

Benedenerf is een project van VanWonen Vastgoedontwikkeling en BPD Bouwfonds Gebiedsontwikkeling.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Benedenerf
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
10 van 19 beschikbaar
Prijs
€ 630.000,- tot € 1.222.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Carport, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin op het Noorden, Tuin op het Oosten, Tuin op het Westen, Tuin op het Zuiden, Tuin Rondom
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Vloerverwarming
Overige
Terras
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Strand, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nijmegen.

Aanmelden