Nova Terra

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Nijmegen - Lent
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
164 - 214m2
Kaveloppervlak
391 - 547m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 5

Over dit project

In Nova Terra is alles nieuw, fris en onbeschreven. Op een heerlijke plek in het groen, aan de rand van het nieuwe stadsdeel De Waalsprong in Nijmegen. Hier woon je met alle voorzieningen, natuurgebieden én de bruisende binnenstad op loop- en fietsafstand. Wat een fijne plek om thuis te komen.

Nova Terra is een kleinschalig nieuwbouwproject met slechts vijf zeer fraaie, moderne en energiezuinige vrijstaande woningen op een sfeervol erf. De woningen zijn ruim, de kavels royaal en de ligging is lekker centraal. Een geweldige plek om een nieuw hoofdstuk toe te voegen aan jouw leven. In een nieuwe woning op nieuwe grond, waar je kunt wonen, leven en genieten zoals jij dat wilt. Welkom thuis in Nova Terra.

LOCATIE
Nova Terra komt aan de Griftdijk Noord, net buiten het voormalige dorp Lent en op een steenworp afstand van de Oosterhoutse Plas. Dit was vroeger een uitgestrekt tuinbouwgebied, waar vrijstaande boerderijen, schuren en kassen het landschap kleurden. De tuinbouw is grotendeels verdwenen om plaats te maken voor De Waalsprong, het nieuwe stadsdeel van Nijmegen, ten noorden van de Waal. De Waalspong is een grote wijk waar nog volop ruimte is voor kleinschalige nieuwbouwprojecten zoals Nova Terra. Zie jij jezelf al wonen op deze bijzondere plek?

Bekijk meer informatie op www.woneninnovaterra.nl en meld je aan.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Nova Terra
Woningen
0 van 5 beschikbaar
Type woningen
Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nijmegen.

Aanmelden