Homestead Nijmegen - Appartementen

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Nijmegen - Lent
Actueel aanbod

€ 309.900,- tot € 749.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
58 - 131m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 3

Over dit project

De laatste appartementen! Een uniek kans.

Heerlijke zonnige appartementen in een rustig en uniek nieuw woonwijkje! In Homestead Nijmegen komt een klein appartementencomplex met 22 appartementen. Wonen in de rust van een prachtig landschap tussen Park Waaijenstein, de Waaldijk en de Oosterhoutse Waarden, met het nieuwe winkelcentrum Hart van de Waalsprong op loopafstand.

De beschikbare twee- en driekamerappartementen variëren in grootte van 63m2 tot 79m2. Ze hebben allemaal een eigen, vaste parkeerplaats, een berging op de begane grond en een heerlijk ruim balkon. De prijzen variëren tussen € 349.900,- en € 399.900,-.

Voor deze appartementen kan je gebruik maken van rentekorting door de Nationale Hypotheek Garantie, daarnaast is het project aangemeld bij het register Groenverklaring, dit bied onze kopers de mogelijkheid om een groenhypotheek af te sluiten met ook extra rentekorting.

Bekijk de actuele beschikbaarheid op de website en schrijf je snel in via www.homesteadnijmegen.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Homestead Nijmegen - Appartementen
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
22 (waarvan 22 beschikbaar)
Prijs
€ 309.900,- tot € 749.000,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nijmegen.

Aanmelden