Nieuwbouw - Ontdek het nieuwbouwaanbod

Homestead Nijmegen - Appartementen

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Nijmegen - Lent
Actueel aanbod

€ 309.900,- tot € 749.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
58 - 131m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 3

Over dit project

Het laatste appartement! Laat deze unieke kans niet schieten.

Een heerlijk zonnig appartement in een rustig en uniek nieuw woonwijkje! In Homestead Nijmegen komt een klein appartementencomplex met 22 appartementen. Wonen in de rust van een prachtig landschap tussen Park Waaijenstein, de Waaldijk en de Oosterhoutse Waarden, met het nieuwe winkelcentrum Hart van de Waalsprong op loopafstand.

Bouwnummer 66 is een heerlijk driekamerappartement van 73m2 met een ruim balkon van bijna 10m2 op het oosten. Het appartement ligt op de tweede verdieping van het complex, heeft een eigen privé parkeerplaats en een (fietsen)berging op de begane grond. Uiteraard is het gebouw voorzien van een lift.

Het appartement heeft een koopsom van € 365.000,- v.o.n.
De VVE bijdrage is ingeschat op circa € 150,- per maand.

Dit appartement voldoet aan de voorwaarden van de Nationale Hypotheek Garantie. Deze garantie biedt je onder meer een aantrekkelijke rentekorting op je financiering. Daarnaast is het project aangemeld bij het register Groenverklaring, dit biedt je als koper bij sommige hypotheekverstrekkers de mogelijkheid om een groenhypotheek af te sluiten met ook extra rentekorting, korting op korting dus!

Bekijk dit appartement op de website en schrijf je snel in via www.homesteadnijmegen.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Homestead Nijmegen - Appartementen
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
22 (waarvan 22 beschikbaar)
Prijs
€ 309.900,- tot € 749.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nijmegen.

Aanmelden