Lentse Pracht

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Nijmegen - Nijmegen
Actueel aanbod

€ 594.000,- tot € 899.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
148 - 190m2
Kaveloppervlak
207 - 490m2
Inhoud
578 - 732m3

Over dit project

Nu in verkoop: Lentse Pracht!

Zeventien hoogwaardige herenhuizen en geschakelde villa’s op een uniek stukje Nijmegen!
Gelegen aan de Spiegelwaal, waar rust, natuur, cultuur en het stadsleven samenkomen. De perfecte plek voor u als u op zoek bent naar een prachtige woning in een natuur- en waterrijke omgeving. En met alle voorzieningen en gezelligheid die het centrum van Nijmegen te bieden heeft dichtbij!

De woningen in Lentse Pracht zijn ontworpen in hoogwaardige, exclusieve architectuur, in drie volledig afwijkende stijlen. Dit maakt het project, maar ook elke individuele woning binnen het plan uniek. Alle woningen zijn voorzien van rijke detaillering en luxe afwerking, waarbij zichtbaar extra aandacht is besteed aan de hoogwaardige uitstraling van de woningen.

De hoogwaardige woningen in Lentse Pracht bieden u de kans om comfortabel en royaal te wonen op een prachtige locatie op nog geen 10 minuten fietsafstand van het centrum van Nijmegen. Daarnaast kunt u in Lentse Pracht volop genieten van de natuur- en recreatiemogelijkheden in de omgeving. Vanuit uw woning heeft u direct toegang tot het prachtige landschap aan de Spiegelwaal. Op korte afstand vindt u diverse parken en natuurgebieden waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen, zwemmen en genieten van de rust en stilte.

Ook cultuurliefhebbers zullen zich hier thuis voelen. De historische binnenstad van Nijmegen biedt een breed scala aan culturele evenementen, musea en theaters. Hier kunt u genieten van de bruisende sfeer van het stadsleven, evenals van de talloze cafés en restaurants waar u heerlijk kunt eten en drinken.

Bent u geïnteresseerd in een van de prachtige woningen in Lentse Pracht? Neem dan contact op met onze makelaars. Zij staan graag voor u klaar om u alle informatie te geven die u nodig heeft en om alle mogelijkheden met u door te nemen.

Lentse Pracht
Rust, natuur, cultuur en het stadsleven.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Lentse Pracht
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 17 beschikbaar
Prijs
€ 594.000,- tot € 899.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Geschakeld

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nijmegen.

Aanmelden