Huren in Havenkade

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Nijmegen - Nijmegen
Actueel aanbod

€ 930,- p.m. tot € 1.015,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
61 - 69m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 2

Over dit project

38 duurzame middenhuur appartementen tussen de levendigheid van de Nijmeegse binnenstad en het golvende water in de Waalhaven. Geniet van wonen en leven aan het water in Havenkade, mét uitzicht over de rivier: overal wordt de verbinding met het water gezocht. De nieuwbouwappartementen in Havenkade liggen zeer gunstig. Vanaf het station of de Nijmeegse binnenstad loop je vlot naar jouw nieuwe appartement. In Havenkade woon je naast de levendige binnenstad van Nijmegen. Hier vind je een gevarieerd winkelaanbod en eindeloos veel restaurants en cafés. Ook onder en rondom jouw appartementencomplex komen straks fijne horecagelegenheden. In Havenkade woon je echt van alle gemakken voorzien.

Havenkade combineert zowel huur als koop. Het gehele project bestaat uit 324 appartementen die zijn verdeeld over 8 bouwblokken. Het blok met de 38 middenhuur appartementen bestaat uit 12 verdiepingen en beschikt over een ruime fietsenstalling en een parkeerterrein. De bouw verloopt voorspoedig en de oplevering van de 38 middenhuur appartementen staat gepland voor het eerste kwartaal van 2023. De officiële verhuur start in het begin van december. Laat je nu interesse achter en je word als eerste op de hoogte gebracht als de verhuur start!

Kies uit een 2-kamer of 3- kamer-appartement met ruimte van 61 m² tot 70 m² met een huurprijs vanaf €930,- tm €1015,-. Voor alle typen geldt: alles is lekker overzichtelijk en gelijkvloers ingedeeld en heeft onder meer een keuken, complete badkamer en warmteterugwinning. Het complex beschikt over een ruime fietsenstalling, riante gemeenschappelijke daktuin en heeft apart parkeerplaatsen te huur.

Zie jij jezelf al wonen in Havenkade? Meld je dan aan!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Huren in Havenkade
Start verhuur
Verhuur gestart
Huurwoningen
38
Huurprijs (p.m.)
€ 930,- tot € 1.015,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nijmegen.

Aanmelden