Hart van de Waalsprong Grutto

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Nijmegen - Lent
Actueel aanbod

€ 365.000,- tot € 767.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
68 - 152m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

Nu in verkoop ! In appartementengebouw Grutto worden maar liefst 26 koopappartementen gerealiseerd. In een divers aanbod. Zo worden er, in 12 verschillende variaties 2-, 3- en 4-kamer-appartementen aangeboden. Zo zijn er appartementen met 1 danwel 2 balkons, met 1 of 2 badkamers. En zijn er appartementen met een woonoppervlakte van circa 68 m2 tot maar liefst 152 m2. Voor ieder wat wils. En elk appartement wordt verkocht inclusief 1 parkeerplaats voor de auto danwel recht op een abonnement voor een parkeerabonnement in parkeerhuis Bliek. In de fietsenstalling op de begane grond is voldoende ruimte voor de fietsen.
Grutto is een kleinschalig appartementengebouw (vier woonlagen) dat gerealiseerd wordt boven een aantal winkels. Deze winkels bevinden zich aan de zuidkant van het levendige winkelplein van Hart van de Waalsprong. In de eerste fase zijn de appartementen aan de noordkant (Donk en Elft) al in verkoop gebracht en is inmiddels gestart met de realisatie.

Bij de ontwikkeling van de woningen en appartementen Hart van de Waalsprong en dus ook van de appartementen in Grutto is aandacht besteed aan de toekomst. Zo spelen duurzaamheid en comfort een grote rol. Zo zijn de appartementen gasloos en zijn ze voorzien van vloerverwarming (stadsverwarming) en is er sprake van een balans-ventilatie-systeem met warmte-terugwinning. Op het dak van het complex zullen zonnepanelen worden aangebracht die een bijdrage leveren aan het terugdringen van de kosten van het stroomverbruik voor de Vereniging van Eigenaars. Er is ook aandacht voor natuur en milieu. Zo wordt het regenwater niet geloosd via de riolering maar wordt deze geïnfiltreerd in de grond nabij Grutto. Grutto beschikt straks ook over een daktuin. Een groene omgeving in de stad… Wie wil dat nou niet?

Wil je nog meer weten over de duurzaamheidsmaatregelen in Hart van de Waalsprong? Kijk dan eens op Duurzaamheid - Hart van de Waalsprong. Wil je meer weten over het woning-aanbod? Kijk dan op https://hartvandewaalsprong.nl/nl/aanbod/hart-van-de-waalsprong-grutto/

Belangstelling
Heb je belangstelling? Vanaf heden kun je je inschrijven en jouw voorkeur opgeven voor één of meerdere van de appartementen in Grutto. Wanneer het appartement van jouw voorkeur beschikbaar is, zal er op korte termijn contact met je worden opgenomen.

Wil je zelf contact opnemen met de klantmanager? Joze Janssen is bereikbaar onder nummer 06 - 46 39 36 32 en staat je graag te woord.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hart van de Waalsprong Grutto
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
26
Prijs
€ 365.000,- tot € 767.500,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nijmegen.

Aanmelden