Nieuwbouw - Ontdek het nieuwbouwaanbod

Homestead Nijmegen - Woningen

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Nijmegen - Lent
Actueel aanbod

€ 425.000,- tot € 712.900,-

Kenmerken

Woonoppervlak
114 - 200m2
Kaveloppervlak
63 - 162m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 5

Over dit project

Privétuin én terras met fenomenaal uitzicht, Homestead Nijmegen, aangenaam!

Wil jij straks wonen op het groenste plekje van Nijmegen-Noord? Homestead Nijmegen wordt een energiezuinig en duurzame wijk met 55 eengezinswoningen en 22 appartementen omsloten door een terp in een prachtig landschap tussen Park Waaijenstein, de Waaldijk en de Oosterhoutse Waarden.

De twee, drie, en vierlaagse woningen variëren in grootte van 129m2 tot 200m2. De meeste woningen hebben een terras van ca. 21m2 met weids uitzicht op het uiterwaardenlandschap én een privé tuin in het binnengebied. Gegarandeerd de hele dag zon. Zoek op onze website naar de woning met jouw ideale zonligging. De prijs van de beschikbare woningen varieert van € 449.900,- tot € 699.900,-.
De woningen zijn Beng 3=100%. Ze zijn aangemeld bij het register Groenverklaring, wat onze kopers de mogelijkheid biedt om specifieke hypotheekproducten af te sluiten met bijvoorbeeld rentekorting.

Met de Nijmeegse binnenstad op 10 minuten fietsen en de natuur overal om je heen woon je in Homestead Nijmegen écht uniek. Wat een heerlijke plek om thuis te komen.

Bekijk de actuele beschikbaarheid op de website en schrijf je snel in via www.homesteadnijmegen.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Homestead Nijmegen - Woningen
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
55 (waarvan 55 beschikbaar)
Prijs
€ 425.000,- tot € 712.900,-
Type woningen
Appartement, Hoekwoning, Penthouse, Rijwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nijmegen.

Aanmelden