linkbuilding uitbesteden

Hart van de Waalsprong Grutto

Nijmegen - Nijmegen
Actueel aanbod

€ 365.000,- tot € 805.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
67 - 152m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

Nu in voorverkoop: appartementengebouw Grutto met 22 koopappartementen.
Er zijn nog appartementen in de pre-sale beschikbaar! Op basis van concept-stukken en indicatieve bandbreedteprijzen kan je je voorkeur voor één of meerdere nog beschikbare appartementen opgeven. Is er een bouwnummer beschikbaar, dan word je uitgenodigd voor een gesprek en wil je doorgaan, dan wordt er een reserveringsovereenkomst getekend.

Nadat de definitieve VON-prijzen bekend zijn geworden, kunnen de reserveringsovereenkomsten vanaf juli/augustus worden omgezet naar koop- en aannemingsovereenkomsten.

De appartementen hebben een divers aanbod. Er worden 11 verschillende variaties 2-, 3- en 4-kamer-appartementen aangeboden. Er zijn appartementen met 1 danwel 2 balkons, met 1 of 2 badkamers. En hebben de appartementen een woonoppervlakte van circa 67 m2 tot 152 m2. Voor ieder wat wils. En elk appartement wordt verkocht inclusief 1 parkeerplaats voor de auto. In de fietsenstalling op de begane grond is voldoende ruimte voor de fietsen.

Grutto is een kleinschalig appartementengebouw (vier woonlagen) dat gerealiseerd wordt boven een aantal winkels. Deze winkels bevinden zich aan de zuidkant van het levendige winkelplein van Hart van de Waalsprong. In de eerste fase zijn de appartementen aan de noordkant (Donk en Elft) al in verkoop gebracht en is inmiddels gestart met de realisatie.

Bij de ontwikkeling van de woningen en appartementen Hart van de Waalsprong en dus ook van de appartementen in Grutto is aandacht besteed aan de toekomst. Duurzaamheid en comfort spelen een grote rol. De appartementen zijn gasloos en voorzien van vloerverwarming (stadsverwarming) en is er sprake van een balans-ventilatie-systeem met warmte-terugwinning. Op het dak van het complex zullen zonnepanelen worden aangebracht die een bijdrage leveren aan het terugdringen van de kosten van het stroomverbruik voor de Vereniging van Eigenaars. Er is ook aandacht voor natuur en milieu. Zo wordt het regenwater niet geloosd via de riolering maar wordt deze geïnfiltreerd in de grond nabij Grutto. Grutto beschikt straks ook over een daktuin. Een groene omgeving in de stad… Wie wil dat nou niet?

Wil je nog meer weten over de duurzaamheidsmaatregelen in Hart van de Waalsprong? Kijk dan op https://hartvandewaalsprong.nl/nl/het-plan/duurzaamheid/

Belangstelling
Heb je belangstelling? Schrijf je in en geef je voorkeuren op.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hart van de Waalsprong Grutto
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
26
Prijs
€ 365.000,- tot € 805.000,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nijmegen.

Aanmelden