Nieuwbouw - Ontdek het nieuwbouwaanbod

Hart van de Waalsprong Front

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Nijmegen - Nijmegen
Actueel aanbod

€ 310.000,- tot € 690.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
56 - 140m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

De bouw is gestart!

KOOP NU EEN APPARTEMENT IN FRONT EN BETAAL GEEN RENTE TOT 1 MAART 2024!

Nog enkele appartementen beschikbaar, nu kopen is eind 2024 wonen!
Bij aankoop van de appartementen typen A en B kan gebruik gemaakt worden van de NHG-garantie!

In het prachtige gebouw Front worden in verschillende groottes en variaties 3- en 4-kamer-appartementen aangeboden. Zo zijn er woningen met een terras danwel een balkon, met 1 of meerdere badkamers. De groottes variëren van circa 67 tot maar liefst 140 m2. Voor ieder wat wils.

Bij elk appartement wordt 1 parkeerplaats voor de auto verkocht danwel de mogelijkheid een parkeer abonnement voor één auto af te nemen in parkeerhuis Bliek. In de fietsenstalling op de begane grond is voldoende ruimte voor de fietsen. Front is een appartementengebouw dat gerealiseerd wordt boven een aantal winkels. Front kenmerkt zich door de 10 verdiepingen tellende toren die op de hoek van het gebouw boven het plein van Hart van de Waalsprong uitsteekt. In de eerste fase zijn de appartementen aan de noordkant (Donk en Elft) al in verkoop gebracht en inmiddels gerealiseerd. In Donk en Elft zijn nog 3 appartementen te koop en deze kunnen direct betrokken worden.

Ligging: Hart van de Waalsprong in Nijmegen is volop in ontwikkeling.
Het eerste energie-neutrale winkelcentrum is in aanbouw en straks woon je hier om de hoek van een gezellig stadsplein met leuke winkels en horecagelegenheden. Ondertussen wordt ook al gewerkt aan een nieuw gevarieerd aanbod dat zeker duurzaam, comfortabel en energiezuinig genoemd mag worden. In een groene omgeving waar veel aandacht is voor flora en fauna en in de nabijheid van de uiterwaarden, de Waal en het oude stadscentrum van Nijmegen.

Bij de ontwikkeling van de woningen en appartementen in Hart van de Waalsprong en dus ook van de appartementen in Front is aandacht besteed aan de toekomst. Zo spelen duurzaamheid en comfort een grote rol. Zo zijn de appartementen gasloos en zijn ze voorzien van vloerverwarming (stadsverwarming) en is er sprake van een balans-ventilatie-systeem met warmte-terugwinning. Op het dak van het complex zullen zonnepanelen worden aangebracht die een bijdrage leveren aan het terugdringen van de kosten van het stroomverbruik voor de Vereniging van Eigenaars. Er is ook aandacht voor natuur en milieu. Zo wordt het regenwater niet geloosd via de riolering maar wordt deze geïnfiltreerd in de grond nabij Front. Front beschikt straks ook over een daktuin. Een groene omgeving in de stad… Wie wil dat nou niet? Wil je nog meer weten over de duurzaamheidsmaatregelen in Hart van de Waalsprong? Kijk dan eens op https://hartvandewaalsprong.nl/nl/het-plan/duurzaamheid/

Belangstelling
Heb je belangstelling? Vanaf heden kun je je inschrijven en jouw voorkeur opgeven voor één of meerdere van de appartementen in Front. Wanneer het appartement van jouw voorkeur beschikbaar is, zal er op korte termijn contact met je worden opgenomen.

Wil je zelf contact opnemen met de klantmanager? Joze Janssen is bereikbaar onder nummer 06 - 46 39 36 32 en staat je graag te woord.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hart van de Waalsprong Front
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
9 van 32 beschikbaar
Prijs
€ 310.000,- tot € 690.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nijmegen.

Aanmelden