Hart van de Waalsprong Front

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Nijmegen - Nijmegen
Actueel aanbod

€ 310.000,- tot € 690.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
56 - 140m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

Wonen nog dit najaar mogelijk! Bezoek de modelwoning (404) op de woensdag 19 en 26 juni en 3 en 10 juli, steeds van 15.00 tot 16.30 uur.

KOOP NU EEN APPARTEMENT IN FRONT EN BETAAL GEEN RENTE TOT 1 AUGUSTUS 2024!

Het instapklare model-appartement is bovendien al voorzien van een fraaie keuken en een mooie vloer- en wand-afwerking. Ook de badkamers zijn voorzien van tegelwerk en sanitair. De aankoop van een tweede parkeerplaats behoort tot de mogelijkheden.

Nog enkele appartementen beschikbaar, nu kopen is eind 2024 wonen! 

Bij de nog beschikbare appartementen wordt 1 parkeerplaats voor de auto verkocht. Er bestaat de mogelijkheid tot koop van een tweede parkeerplaats. In de fietsenstalling op de begane grond is voldoende ruimte voor de fietsen. Front is een appartementengebouw dat gerealiseerd wordt boven een aantal winkels. Front kenmerkt zich door de 10 verdiepingen tellende toren die op de hoek van het gebouw boven het plein van Hart van de Waalsprong uitsteekt. In de eerste fase zijn de appartementen aan de noordkant (Donk en Elft) al in verkoop gebracht en inmiddels gerealiseerd.

Ligging: Hart van de Waalsprong in Nijmegen is volop in ontwikkeling. 
Het eerste energie-neutrale winkelcentrum is in aanbouw en straks woon je hier om de hoek van een gezellig stadsplein met leuke winkels en horecagelegenheden. Ondertussen wordt ook al gewerkt aan een nieuw gevarieerd aanbod dat zeker duurzaam, comfortabel en energiezuinig genoemd mag worden. In een groene omgeving waar veel aandacht is voor flora en fauna en in de nabijheid van de uiterwaarden, de Waal en het oude stadscentrum van Nijmegen.

Bij de ontwikkeling van de woningen en appartementen in Hart van de Waalsprong en dus ook van de appartementen in Front is aandacht besteed aan de toekomst. Zo spelen duurzaamheid en comfort een grote rol. Zo zijn de appartementen gasloos en zijn ze voorzien van vloerverwarming (stadsverwarming) en is er sprake van een balans-ventilatie-systeem met warmte-terugwinning. Op het dak van het complex zullen zonnepanelen worden aangebracht die een bijdrage leveren aan het terugdringen van de kosten van het stroomverbruik voor de Vereniging van Eigenaars. Er is ook aandacht voor natuur en milieu. Zo wordt het regenwater niet geloosd via de riolering maar wordt deze geïnfiltreerd in de grond nabij Front. Front beschikt straks ook over een daktuin. Een groene omgeving in de stad… Wie wil dat nou niet?  Wil je nog meer weten over de duurzaamheidsmaatregelen in Hart van de Waalsprong? Kijk dan eens op https://hartvandewaalsprong.nl/nl/het-plan/duurzaamheid/

Belangstelling
Heb je belangstelling? Vanaf heden kun je je inschrijven en jouw voorkeur opgeven voor één of meerdere van de appartementen in Front. Wanneer het appartement van jouw voorkeur beschikbaar is, zal er op korte termijn contact met je worden opgenomen.

Bezoek de bouwplaats
Wilt u meer informatie of wilt u eens ter plaatse een kijkje nemen? Dat kan op de woensdagen in juni en tot en met 10 juli, steeds van 15.00 tot 16.30 uur. Je kunt je melden bij het trefpunt aan de Riet van Alebeekstraat, nabij de bouwkeet van Hendriks Bouw.
Kun je dan niet en wil je op een ander moment komen?
Neem dan en voor meer informatie contact op met Jozé Janssen, 06 - 46 39 36 32

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hart van de Waalsprong Front
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
4 van 10 beschikbaar
Prijs
€ 310.000,- tot € 690.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nijmegen.

Aanmelden