Lents Buiten Oost

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Nijmegen - Nijmegen
Actueel aanbod

€ 599.000,- tot € 1.300.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
111 - 203m2
Kaveloppervlak
149 - 619m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 5

Over dit project

Bijzonder wonen in Lents Buiten Oost
Hier ontwikkelt VanWonen een buitengewoon bijzonder wijkje met 8 parkwoningen, 12 dijkwoningen, 5 bungalows en 8 appartementen. Prachtig gelegen aan de Waal, aan de rand van het dorp Lent, tegenover de historische binnenstad van Nijmegen en bij de natuur. Wat een unieke plek om thuis te komen, te leven en te beleven. Welkom in Lents Buiten Oost.

Achter de dijk ligt de Spiegelwaal, het Rivierpark en de Waal waar u heerlijk kunt recreëren. Naast de rust van de Betuwe is de gezellige binnenstad van Nijmegen op loopafstand. U hebt dus alle voorzieningen dichtbij. En vergeet zeker een bezoek aan Wijnfort Lent niet.

Een buitengewone woonbelevenis
In Lents Buiten is alles buitengewoon. De omgeving, de diversiteit aan woningen en de landschappelijke architectuur. Hier woont u midden in het groen, lekker rustig en ruim, maar altijd met de dynamiek van de grote stad vlakbij.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Lents Buiten Oost
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
34
Prijs
€ 599.000,- tot € 1.300.000,-
Type woningen
(Patio)Bungalow, 2-onder-1-kap, Appartement, Geschakeld, Penthouse, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nijmegen.

Aanmelden