linkbuilding uitbesteden

Hart van de Waalsprong Alver

Nijmegen - Lent
Actueel aanbod

€ 367.500,- tot € 495.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
117 - 164m2
Kaveloppervlak
42 - 137m2
Aantal slaapkamer(s)
5 - 6

Over dit project

Hart van de Waalsprong ligt in de wijk Hof van Holland. Het wordt een bruisende, stedelijke nieuwe woonwijk voor iedereen. Er komen verschillende woningtypes, verspreid over een aantal blokken. Sommige woningen liggen boven de winkelvoorzieningen; andere liggen geclusterd rondom binnenhoven. Er komen studio’s, lofts, appartementen, levensloopbestendige en grondgebonden eengezinswoningen. Voor elk wat wils dus.

Blok Alver: 37 woningen
Het gaat hier om herenhuizen, stadsvilla's en stadswoningen met dakterras. Elk bouwnummer is uniek. Op de website www.hartvandewaalsprong.nl staan de verschillende types beschreven. Alle woningen worden verkocht inclusief een parkeerplaats op het achter de woningen gelegen binnenterrein danwel op het parkeerdek van het bouwdeel Donk.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hart van de Waalsprong Alver
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
37
Prijs
€ 367.500,- tot € 495.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nijmegen.

Aanmelden