Hart van de Waalsprong Donk en Elft

Nijmegen - Nijmegen
Actueel aanbod

€ 256.500,- tot € 656.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
97 - 137m2
Inhoud
131 - 393m3
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

In fase 1 van Hart van de Waalsprong is er gestart met de bouw en er komen in de appartementengebouwen Donk en Elft naast winkels en huurappartementen ook koopappartementen. Beide appartementengebouwen hebben uitzicht op het gezellige winkelplein.  Zo komen er in gebouw Donk 32 koopappartementen variërend van drie- of vierkamerappartementen van circa 86 m² tot 130 m². In gebouw Elft komen 49 koopappartementen met een gevarieerd aanbod van een tweekamerappartement van circa 50 m² en 65 m² tot een driekamerappartement van circa 72 m² tot 121 m². Voor wie nog groter wil wonen zijn er ook vierkamerappartementen tot maar liefst 149 m². Genoeg keuze dus en voor ieder wat wils.   

Alle koopappartementen in de gebouwen Donk en Elft krijgen een hoogwaardige afwerking inclusief luxe tegelwerk (Mosa), sanitair (Villeroy&Boch en Hans Grohe) en een keuken (SieMatic of Bruynzeel). En voor de laatste onverkochte woningen hebben wij aanvullende keuzen gemaakt voor tegels en sanitair!. Van de badkamer genieten alsof je in de Spa staat.  Daarnaast spelen duurzaamheid en comfort een grote rol. Zo zijn de appartementen gasloos en zijn ze voorzien van vloerverwarming  en gebalanceerde ventilatie met warmteterugwinning. Kijk voor nog meer voordelen op het gebied van duurzaamheid op de website . Parkeren kan (afhankelijk van het appartement type) op het parkeerdek van gebouw Donk, gebouw Elft, of in de parkeergarage van gebouw Bliek, door middel van een vaste parkeerplek of een abonnement.    

Bijna alle appartementen hebben de mogelijkheden voor creatieve woonideeën. Wij begrijpen dat er veel vragen zijn bij de afwerking en inrichting van je appartement. Hoe moet de inrichting van je huis worden aangepakt? Welke kleuren, welke stoffen, welke materialen en wat voor soort meubelen? En wat te doen met de verlichting? Allemaal vragen die aan de orde komen als je een nieuwe appartement gaat inrichten. Je krijgt altijd een gesprek met de kopersbegeleider van de aannemer voor al jouw persoonlijke meerwerkwensen. Maar wij bieden je bij Hart van de Waalsprong voor de appartementen in de gebouwen Donk en Elft ook de mogelijkheid om gratis met een ervaren interior designer van Homestudios een op maat gesneden interieuradvies te krijgen. Niet alleen voor je keuken maar ook voor je interieur. Naast advies kun je hier ook terecht voor de aankoop van een vloer- en/of wandafwerking, raamdecoratie, verlichting, meubels en accessoires. Zodra het appartement is opgeleverd, kunnen zij aan de slag en kan jij je droomappartement in zonder te klussen. Hoe ideaal is dat!

Onder het woningaanbod staan de plattegronden en vanaf v.o.n.-prijzen van de diverse woningtypes in Donk en Elft. In de online brochure vind je alle verkoopdocumentatie zoals de verkooptekeningen, technische omschrijving en koperskeuzelijst e.d. 
 
Neem direct op voor het maken van een afspraak met Hans Janssen makelaars, die voor ons de verkoop doet. Telefoonnummer: 024 - 3244244

De bouw is inmiddels gestart en vordert gestaagd en we verwachten Q3 en Q4 2023 te kunnen opleveren. Je kunt in 2023 al wonen in je nieuwe appartement!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hart van de Waalsprong Donk en Elft
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 81 beschikbaar
Prijs
€ 256.500,- tot € 656.500,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nijmegen.

Aanmelden