linkbuilding uitbesteden

Lentelijn

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Nijmegen - Lent
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

LENTELIJN - Thuiskomen in Nijmegen
START ONLINE VERKOOP DINSDAG 29 JUNI OM 12:00 UUR! INSCHRIJVING VERLOOPT VIA DE PROJECTWEBSITE.

Nét over de Waal bij Nijmegen ligt de kleinschalige nieuwe woonwijk Lentelijn. Alleen al bij de gedachte om hier te wonen, verschijnt er een glimlach op je gezicht. Er is zoveel om vrolijk van te worden

De mooie ligging in het groen, de dorpse opzet met scholen en voorzieningen om de hoek. In Lentelijn bepaal je helemaal zelf of je de drukte opzoekt of de rust. Alles wat Nijmegen zo’n fijne stad maakt ligt op loop- en fietsafstand. Dichtbij genoeg om er volop van te genieten, veraf genoeg om lekker ontspannen te wonen. In Lentelijn kleur je zelf je leven in. Ideaal voor jonge gezinnen, maar ook een mooi plekje om met de nodige levenservaring van te genieten. Jong en oud brengen straks samen hun nieuwe woonwijk tot leven. Een heerlijk positief en kleurrijk leven in Lentelijn!

Interesse? Schrijf je in ga naar www.lentelijn.nl
Wij houden je dan op de hoogte van de ontwikkelingen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Lentelijn
Koopwoningen
103
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nijmegen.

Aanmelden