Historische Tuin

Nijmegen - Nijmegen
Actueel aanbod

€ 261.500,- tot € 711.500,-

Over dit project

Pracht en Praal in Historische Tuin

In Lent ligt een bijzonder stukje groen, namelijk warmoezeniersbedrijf de Warmoes. Hier worden groenten en fruit geteeld zoals de ‘warmoezeniers’ vroeger ook deden, met veel variatie in rassen en soorten. Rondom deze prachtige boomgaard ontstaat een nieuwe wijk die zelf ook plaats biedt voor kleurrijke bloesembomen, wadi’s en speelweides. Hier zijn nog enkele vierlaagse woningen vrij! Deze woningen van bijna 190 m2 bieden je minimaal 4 slaapkamers en een prachtig uitzicht over de boomgaard van de Warmoes vanuit je woonkamer die zich op de 1e verdieping bevindt. Op de begane grond vind je het kloppende hart van je woning; de heerlijke woonkeuken met toegang tot de tuin.

Interesse in deze stoere vierlaagse woningen die de toegangspoort tot Historische Tuin vormen? Bekijk de beschikbare woningen dan hier: www.woneninhistorischetuin.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Historische Tuin
Koopwoningen
130
Prijs
€ 261.500,- tot € 711.500,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Rijwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nijmegen.

Aanmelden