Nieuwbouw - Ontdek het nieuwbouwaanbod

Hortus Ludi

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Nijmegen - Nijmegen
Actueel aanbod

€ 800.000,- tot € 905.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
217 - 257m2
Inhoud
685 - 775m3
Aantal slaapkamer(s)
4

Over dit project

De pre-sale is gestart van 11 bijzondere stadwoningen aan de Dobbelmannweg. Stadswoningen met een moderne interpretatie van de historische gebouwen van het voormalige kloostercomplex waar het onderdeel van is.

WONINGEN
In de sfeer van de kloostertuin komen twee bijzondere en ingetogen woongebouwen met ieder een eigen type woning. Het poortgebouw verbindt de twee woongebouwen en is de entree naar de gezamenlijke kloostertuin. Deze 11 ruim opgezette stadswoningen sluiten aan op een beschut privé plekje dat uitloopt in een prachtig groene, bloemrijke en beschutte kloostertuin. De tuin deel je enkel met je buren, dat is leven in Hortus Ludi!

Heb je interesse in dit bijzondere project of wil je op de hoogte gehouden worden? Meld je dan aan of ga naar www.hortusludi.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hortus Ludi
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
11
Prijs
€ 800.000,- tot € 905.000,-
Type woningen
Herenhuis, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nijmegen.

Aanmelden