Hortus Ludi

Nijmegen - Nijmegen
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Aan de Dobbelmannweg komen binnenkort 11 bijzondere stadwoningen in de verkoop. Stadswoningen met een moderne interpretatie van de historische gebouwen van het voormalige kloostercomplex waar het onderdeel van is.

WONINGEN
In de sfeer van de kloostertuin komen twee bijzondere en ingetogen woongebouwen met ieder een eigen type woning. Het poortgebouw verbindt de twee woongebouwen en is de entree naar de gezamenlijke kloostertuin. Deze 11 ruim opgezette stadswoningen sluiten aan op een beschut privé plekje dat uitloopt in een prachtig groene, bloemrijke en beschutte kloostertuin. De tuin deel je enkel met je buren, dat is leven in Hortus Ludi!

Wil je op de hoogte gehouden worden over dit bijzondere project? Meld je dan aan of ga naar www.hortusludi.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hortus Ludi
Koopwoningen
11
Type woningen
Herenhuis

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nijmegen.

Aanmelden