Loyd

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Nijmegen - Nijmegen
Actueel aanbod

€ 421.500,- tot € 1.377.000,-

Over dit project

Wil jij luxe en uniek wonen in Nijmegen, in een adembenemend complex op een toplocatie in de Waalsprong aan de noordzijde van de Waal? Maak dan kennis met nieuwbouwproject Loyd: een exclusief appartementencomplex gelegen aan de Dijkzone, prachtig uitkijkend over de Waal!

Nieuwbouwproject Loyd dankt zijn naam aan de wereldberoemde architect Frank Lloyd Wright, bekend van zijn aansprekende gebouwen met lange horizontale lijnen en een open structuur. In deze traditie wordt appartementencomplex Loyd een blikvanger van formaat, met een luxe moderne uitstraling en een betoverend ontwerp.

Loyd is gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen en het openbaar vervoer (station Nijmegen Lent). Naast alle nabijgelegen voorzieningen van Nijmegen-Noord ligt Loyd op loopafstand van het toekomstige winkelcentrum Hart van de Waalsprong, dat in 2023 wordt geopend. Naast luxueus wonen in een echte eye-catcher vind je dus alle benodigdheden om de hoek.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Loyd
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
78
Prijs
€ 421.500,- tot € 1.377.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nijmegen.

Aanmelden