Zaligerhof

Nijmegen - Lent
Actueel aanbod

€ 299.000,- tot € 534.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
108 - 176m2
Kaveloppervlak
73 - 283m2
Aantal slaapkamer(s)
4 - 5

Over dit project

Nieuwbouwproject Zaligerhof in Nijmegen (Lent) ligt op een werkelijk fantastische locatie. Dicht bij het nieuwe winkelcentrum Hart van de Waalsprong en tegenover Fort beneden Lent. Alles wat u kunt wensen is dichtbij, zoals winkels, sport, natuur, water en een snelle fietsverbinding naar de oude binnenstad. Wij willen hier een mooi plan realiseren en betrekken u bij de ontwikkeling en realisatie van uw nieuwe huis.

Het project bestaat uit 2 blokken van in totaal 86 woningen, bestaande uit herenhuizen en stadsvilla’s. In totaal 18 hoekwoningen en 68 tussenwoningen.

‘Hoe vaak in mijn leven koop ik nou een nieuwbouwwoning? Eén keer? Twee keer? Als ik dat dan doe, moet de woning aan al mijn woonwensen voldoen. Of het nu gaat om de architectuur, de inrichting of het wooncomfort.’ Het klinkt logisch, maar het is vaak niet vanzelfsprekend. Bij ons is dat anders. Wij luisteren naar de wensen van onze belangstellenden. Deze wensen hebben wij vertaald in het uiteindelijke product; Dat maakt de woningen van VanWonen verrassend anders dan de rest.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Zaligerhof
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
65
Prijs
€ 299.000,- tot € 534.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Overig, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nijmegen.

Aanmelden