Soetegaerde huur

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Nijmegen - Lent
Actueel aanbod

€ 1.165,- p.m. tot € 1.395,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
120 - 130m2
Kaveloppervlak
119 - 201m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Nu in verhuur:
28 energieneutrale, luxe huurwoningen in de wijk Woenderskamp in Nijmegen!

Zoekt u een duurzame, comfortabele en luxe uitgevoerde huurwoning in de Waalsprong? Dat kan in het project 'Huren in Soetegaerde'!

De bouw is al in volle gang. Een voorzichtige prognose voor de eerste sleuteloverdrachten is oktober 2020.

In Woenderskamp woon je overal heerlijk dichtbij
De Waalsprong is het nieuwste stadsdeel van Nijmegen. Aan de noordkant van de Waal, prachtig gelegen in een groene en waterrijke omgeving. De Waalsprong bestaat uit tal van deelwijken zoals Woenderskamp en buurten zoals Soetegaerde. Je woont vlakbij de levendige binnenstad, het nieuwe winkelcentrum Hof van Holland ligt in de wijk en je loopt zo de natuur in!

Op de fiets ben je via De Oversteek in twee minuten aan de overkant van de Waal in het Oude Honigcomplex, dé culturele broedplaats van Nijmegen. Bovendien fiets je binnen 5 minuten naar het oude centrum van Nijmegen met al haar voorzieningen. En ben je toe aan rust en ruimte? Als je de deur van je nieuwe woning uitloopt, sta je midden in natuur- en recreatiegebied De Waaijer.

Winkelcentrum Hart van de Waalsprong
De Waalsprong is rijk aan voorzieningen. In 2021 zal het nieuwe winkelcentrum Hart van de Waalsprong worden geopend, vlakbij de wijk Soetgeaerde. In het winkelcentrum vind je straks diverse winkels, horeca- en andere voorzieningen.

De 28 huurwoningen liggen aan de Italiestraat en zijn voorzien van vloerverwarming op de begane grond, zonnepanelen op het dak en uiteraard wordt er gasloos gebouwd, omdat de woningen worden aangesloten op stadsverwarming. De architect heeft op een bijzondere details aangebracht in de vormgeving van de woningen, waardoor het geheel een frisse en gevarieerde indruk geeft.

Comfort vindt u als vanzelfsprekend in deze heerlijk geïsoleerde woningen met een tuingerichte woonkamer, een luxe keuken en badkamer, drie slaapkamers en een ruime zolder.

Kortom: Huren in Soetegaerde betekent zorgeloos wonen in een energieneutrale woning in een gezellige wijk en met alle voorzieningen bij de hand!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Soetegaerde huur
Start verhuur
Verhuur gestart
Huurwoningen
28
Huurprijs (p.m.)
€ 1.165,- tot € 1.395,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nijmegen.

Aanmelden