Park Fort Krayenhoff - Paviljoen 1

Nijmegen - Nijmegen
Toekomstig aanbod

€ 399.000,- tot € 709.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
90 - 153m2
Inhoud
315 - 535m3

Over dit project

Helaas loopt de planning uit en kunnen we stellen dat de verkoop van het eerste appartementencomplex 'Paviljoen 1' niet meer in 2019 zal plaatsvinden. Wanneer de verkoop wel start is nog niet duidelijk, maar als je je inschrijft houden we je op de hoogte van de voortgang.

De 45 appartementen, verdeeld over drie parkpaviljoens, liggen in een parkje dat grenst aan de Laan van Oost Indië en kijken uit op de Waal. Paviljoen 1(het dichtst bij de Waal) gaat als eerste in verkoop. Onder de drie gebouwen komt één grote parkeergarage met bergingen. De appartementen Park Fort Krayenhoff is de laatste fase van het plan Koningsdaal.


In Paviljoen 1 zullen 13 appartementen worden gerealiseerd; Op de eerste 4 woonlagen bevinden zich vijf 3-kamer appartementen en zes 4-kamer appartementen. De bovenste laag is gereserveerd voor twee penthouses.

Door de bijzondere diamantvorm van het paviljoen hebben de appartementen allemaal een verrassende plattegrond gekregen.

Elk appartement wordt voorzien van een een compleet uitgeruste badkamer, een apart toilet en een bergruimte voor wasmachine en droger.

In de woonkamer is ruimte voor een complete keuken in hoekopstelling of een rechte keuken met een kookeiland, een grote eettafel en een zitgedeelte waar je tot rust kunt komen na een drukke dag. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het terras met uitzicht over het park, de Waal, de stad Nijmegen of een combinatie hiervan.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Park Fort Krayenhoff - Paviljoen 1
Koopwoningen
14
Prijs
€ 399.000,- tot € 709.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nijmegen.

Aanmelden