Metterswane

Nijmegen - Nijmegen
Toekomstig aanbod

€ 125.000,- tot € 200.000,-
€ 600,- tot € 1.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
40 - 100m2
Inhoud
120 - 300m3
Aantal kamers
1 - 3

Over dit project

Het nieuwe Metterswane gebouw is gelegen op de meest prominente plek aan het stationsplein en wordt een van de nieuwe gezichten van de stad. Nieuwe spectaculaire architectuur moet het huidige Metterswane gebouw vervangen en zal samen met de nieuwbouw voor Doornroosje het huidige ongedefinieerde stationsplein transformeren tot een aangename verblijfplaats met hoog stedelijke allure.

Het project omvat circa 80 koopappartementen, 160 huurappartementen, een supermarkt, hotel en horecavoorziening. Onder het gebouw komt een meerlaags parkeergarage.

Locatie

De locatie van Metterswane is uniek te noemen. Het pand bevindt zich aan het stationsplein aan de overzijde van het Centraal Station en busstation van Nijmegen. Het centrum van Nijmegen is lopend in enkele minuten te bereiken.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Metterswane
Koopwoningen
80
Huurwoningen
160
Prijs
€ 125.000,- tot € 200.000,-
Huurprijs
€ 600,- tot € 1.000,-
Type woningen
Appartement, Overig, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Overdekte parkeerplaats, Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Eigendom
Huur, Volle eigendom
Balkon
5 tot 10 m2, Balkon, Frans balkon
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nijmegen.

Aanmelden