Soetegaerde-Woenderskamp fase 2

Nijmegen - Nijmegen
Actueel aanbod

€ 322.500,- tot € 554.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
120 - 168m2
Kaveloppervlak
122 - 365m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Heerlijk rustig wonen met de wetenschap dat je zo in het levendige oude hart van Nijmegen bent. Dat is Woenderskamp ten voeten uit! Je vindt de wijk in deelgebied Hof van Holland. Wie de Waalsprong een beetje kent, weet dat je dan dicht tegen de Waal en hartje Nijmegen woont. In Woenderskamp komen verschillende buurtjes. Soetegaerde is er daar één van. En wat voor één! Je leest er alles over in deze brochure.

Wat voor huis zoek jij? Wil je wonen in een twee-onder-een-kapwoning, in een tussenwoning of op een hoek? Soetegaerde biedt voor elk wat wils. Het aanbod is heel divers. Door de subtiele variatie in steenkleur, kaprichtingen en details zien de huizen er allemaal net weer wat anders uit en toch zijn ze duidelijke familie van elkaar.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Soetegaerde-Woenderskamp fase 2
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
34
Prijs
€ 322.500,- tot € 554.000,-
Type woningen
(Patio)Bungalow, 2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nijmegen.

Aanmelden