Wonen in de Waalsprong

Nijmegen - Nijmegen
Toekomstig aanbod

Over dit project

Op dit moment zijn we 1 van de 4 partijen die op basis van een voorselectie door de gemeente Nijmegen zijn geselecteerd voor de ontwikkeling van de bouwlocatie Wonen in de Waalsprong. Samen met jou willen we invulling geven aan de definitieve inzending voor de selectieprocedure. Als de kavel aan ons (en jullie) wordt gegund, zullen we samen de plannen verder uitwerken.

Om jouw nieuwbouwwoning/appartement te kunnen realiseren willen wij graag weten wat jouw woonwensen zijn. Hoe beter het ontwerp aansluit op de woonwensen hoe groter de kans is dat het project ook wordt gerealiseerd.

Laat het ons weten via www.woneninwaalsprong.nl

LOCATIE
De kern van het plangebied is de Bebouwbare dijk gelegen in de Dijkzone van Nijmegen. Op de Bebouwbare dijk wordt de bestaande Waaldijk getransformeerd naar een verbrede, multifunctionele dijk die niet alleen voor de veiligheid dient, maar ook ruimte biedt aan functies die normaal gesproken niet toegestaan zijn op een dijk, zoals wonen en niet-woonfuncties (bijvoorbeeld in de toeristisch recreatieve sfeer). Hiermee ontstaat een nieuw soort openbare ruimte.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen in de Waalsprong
Type woningen
Overig

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nijmegen.

Aanmelden