Park Waaijenstein - 18 appartementen

Nijmegen - Lent
Actueel aanbod

€ 390.000,- tot € 390.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
111 - 111m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Park Waaijenstein ligt bij de nieuwe wijk Oosterhout, onderdeel van Nijmegen-Noord. Het nieuwbouwplan wordt onderdeel van De Waaijer, een landschapszone bestaande uit drie plassen. U woont hier middenin de Waalsprong, het nieuwe, groene en waterrijke stadsdeel van Nijmegen. Deze wijk vormt het groenste en meest landelijke deel van de Waalsprong. Hier ervaart u de volle beleving van water en natuur, terwijl tegelijkertijd het levendige centrum van Nijmegen én de voorzieningen van de wijk Oosterhout dichtbij zijn.

Adellijke omgeving
Park Waaijenstein staat aan De Van Boetzelaerstraat, vlakbij het historische Huis Oosterhout, dat nog steeds in handen is van Baron Van Boetzelaer van Oosterhout. U kunt hier prachtig wandelen door het park, tussen de historische bomen en over het landgoed.
Water en natuurZin in een langere wandeling? Via de Waaijer, een prachtig natuur- en recreatiegebied, kunt u heerlijk fietsen richting Lent. Het gebied vormt de groene en waterrijke overgang tussen de nieuwe wijken in Lent en Oosterhout en Park Lingezegen, het regionale park tussen Arnhem en Nijmegen. Hier kunt u wandelen, fietsen of hardlopen, terwijl u onderweg geniet van de bijzondere natuur en de vele vogels die hier hun huis hebben gevonden. Over de Waaldijk en de Griftdijk kunt u prachtige lange fietstochten maken, met als beloning een ijsje op de Nijmeegse Waalkade. Vergeet ook zeker de Oosterhoutse Waarden en Het Rivierpark met uitzicht op de benedenstad van Nijmegen niet; allemaal in de omgeving van Park Waaijenstein.

Voorzieningen
Voor al uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij het buurtwinkelcentrum in de wijk Oosterhout. Hier vindt u onder meer een supermarkt, apotheek, kapper, bloemenzaak, lunchroom met ijssalon en een cafetaria. Zoekt u de levendigheid op, dan fietst of rijdt u zo naar Nijmegen. Hier kunt u heerlijk naar de markt, naar de bioscoop, het theater, uit eten, uitgebreid winkelen of een terrasje pakken. Ook zijn er regelmatig evenementen in Nijmegen waarvan de Nijmeegse vierdaagse natuurlijk de bekendste is. In het toekomstige Hof van Holland worden ook nieuwe voorzieningen gerealiseerd voor inwoners in de hele Waalsprong. Dit nieuwe centrum wordt vanaf 2020 gerealiseerd.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Park Waaijenstein - 18 appartementen
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
18 (waarvan 1 beschikbaar)
Prijs
€ 390.000,- tot € 390.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nijmegen.

Aanmelden