Park Waaijenstein - Oosterhout

Nog 7 dagen om in te schrijven. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Nijmegen
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Nieuwbouwappartementen in Oosterhout/Nijmegen in de Waalsprong

Op zoek naar een comfortabel nieuwbouwappartement in Nijmegen-Noord? Misschien is Park Waaijenstein iets voor u! Park Waaijenstein ligt bij de nieuwe wijk Oosterhout, onderdeel van Nijmegen-Noord. Het nieuwbouwplan wordt onderdeel van De Waaijer, een landschapszone bestaande uit drie plassen. U woont hier middenin de Waalsprong, het nieuwe, groene en waterrijke stadsdeel van Nijmegen. Deze wijk vormt het groenste en meest landelijke deel van de Waalsprong Hier ervaart u de volle beleving van water en natuur, terwijl tegelijkertijd het levendige centrum van Nijmegen én de voorzieningen van de wijk Oosterhout dichtbij zijn. Meldt u aan en geef alvast uw favoriete bouwnummers door!

Voorzieningen
Voor al uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij het buurtwinkelcentrum in de wijk Oosterhout. Hier vindt u onder meer een supermarkt, apotheek, kapper, bloemenzaak, lunchroom met ijssalon en een cafetaria. Zoekt u de levendigheid op, dan fietst of rijdt zo naar Nijmegen. Hier kunt u heerlijk naar de markt, naar de bioscoop, het theater, uit eten, uitgebreid winkelen of een terrasje pakken.

Buurt en woningen
Aan de rand van Nijmegen worden 16 luxe appartementen en 2 penthouses gerealiseerd, verdeeld over 5 bouwlagen. De eerste 4 lagen herbergen elk 4 appartementen in verschillende types en de bovenste laag bestaat uit 2 luxe penthouses.

Geïnteresseerd? Geef alvast uw favoriete bouwnummers door. Bekijk snel alle informatie, zoals impressies en plattegronden.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Park Waaijenstein - Oosterhout
Koopwoningen
18
Type woningen
Appartement, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nijmegen.

Aanmelden