linkbuilding uitbesteden

Op de Terp

Nijmegen - Lent
Actueel aanbod

€ 399.000,- tot € 1.499.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
82 - 274m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 7

Over dit project

Lents Buiten Op De Terp

In de Stelt-Zuid woon je straks letterlijk en figuurlijk in het landschap. De natuur is je achtertuin. Traditionele tuinafscheiding die je in andere wijken van de Waalsprong tegenkomt, met bijvoorbeeld een schutting of hoge haag treft je hier niet aan. Je hebt vrij zicht op de boomgaard of de dijk, je privacy wordt gewaarborgd door de hoogteverschillen in het landschap, de beplanting en schanskorven bij de dijkwoningen.

Ben je op zoek naar een appartement en wil je niet al te lang meer wachten?
Kijk dan eens naar de appartementen binnen dit project. De bouw is namelijk al in volle gang, dus wat houdt je nog tegen? Op dit moment zijn er nog maar twee complete 3-kamerappartementen beschikbaar van 138 tot en met 140 m2. Er is een luxe afwerking met o.a. plafondhoge deuren en luxe sanitair. Ook voor de keuken is er een royale keukencheque van Siematic. Koopsom van € 529.000 – 665.000 v.o.n.

Voor meer informatie: www.lentsbuiten.nl/

Meer informatie

Kenmerken

Project
Op de Terp
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
41
Prijs
€ 399.000,- tot € 1.499.000,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Eigendom
Volle eigendom
Balkon
Balkon
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Huisarts, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nijmegen.

Aanmelden