Op de Terp

Nijmegen - Lent
Actueel aanbod

€ 399.000,- tot € 1.499.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
82 - 274m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 7

Over dit project

Wonen op de Terp
Met allure, afgewerkt op hoog niveau

De kroon op De Stelt-Zuid. Dat zijn de appartementen Op de Terp. Als drie ware diamanten zullen de appartementengebouwen de noordoever van de Waal sieren. Ruimte, licht en lucht. Dit staat bij het wonen Op de Terp centraal. Appartementen met allure, afgewerkt op hoog niveau. Van binnen heerlijk licht, en buiten een ruim terras en dan dat uitzicht…

Droomt u van eindeloze vergezichten vanuit uw woonkamer? Op uiterwaarden, rivier, stuwwal of de historische binnenstad van Nijmegen en de iconische Waalbrug?
Houdt u van wandelen en fietsen over eindeloze dijken of door velden, of houdt u van de dynamiek van stad en prikt u graag een vorkje in één van de vele toprestaurants in de binnenstad?
Wilt u onderhoudsvrij en energiezuinig wonen in een luxe appartement?

Dan bent u dé match voor één van de appartementen van Lents Buiten. Meldt u nu aan en wij houden u op de hoogte over de laatste ontwikkelingen!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Op de Terp
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
41
Prijs
€ 399.000,- tot € 1.499.000,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Eigendom
Volle eigendom
Balkon
Balkon
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Huisarts, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nijmegen.

Aanmelden