De Regisseur - Zuiderveld West

Inschrijving opent over 1 dagen. Ga alvast naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Nijmegen - Nijmegen
Toekomstig aanbod

€ 293.000,- tot € 542.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
120 - 149m2
Kaveloppervlak
134 m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

De 82 elegante woningen in de Regisseur worden ontwikkeld door Stam + De Koning. De woningen hebben ieder hun eigen frisse uitstraling, de architect INBO heeft niet alleen de woning ontworpen maar zeer zeker ook de overgang naar de buitenruimte. De vrijstaande woningen, de twee-onder-een kapwoningen, de hoekwoningen en de tussenwoningen met ieder een eigen uitstraling en identiteit staan vol in het groen. De Regisseur wordt omarmt door natuur. Door de ruime beukmaat ontstaat een ruime woning met een speelse plattegrond. Door het toevoegen van veranda’s, pergola’s, uitbouwen aan de zijgevel of voorgevel, sprongetjes van de achtergevel en voorgevel ontstaat er een afwisselend gevelbeeld. Het is heerlijk wonen in de Regisseur. Statig Chique wonen aan de Singel in een ruime twee-onder-een kapwoning of in een verrassende vrijstaande woning die door het keimwerk een frisse en vrolijke flair geeft aan het straatbeeld. Of Prettig en Levendig wonen aan het Hof met twee-onder-een kap woningen met veranda’s en pergola's waar ontmoeten en spelen een begrip wordt. Of Sterk en Stads wonen aan het Park, wat een vrijheid en wat een uitzicht vanuit de woning.

************************

In het project de Regisseur worden 82 woningen gerealiseerd, met maar liefst 14 verschillende types.

4 Vrijstaande woningen
38 Twee-onder-een kapwoningen
12 Hoekwoningen
28 Tussenwoningen
Met oog voor detail zoals meeontworpen erfafscheidingen, pergola's, veranda's. Het bijzondere metselwerk afgewisseld met het keimwerk en de detaillering van oa de negge's maken de woningen in De Regisseur uniek en niet alleen door verschil in kaveloppervlakte en grootte van de woning. De drie woonsferen sluiten naadloos aan op elkaar en toch is iedere sfeer weer uniek.

Statig en Chique, Prettig en Levendig, Sterk en Stads het kan en gebeurt in De Regisseur.

************************

Het project De Regisseur ligt in de nieuwe wijk Zuiderveld West.

Zuiderveld is een groene wijk met een eigentijds karakter door de moderne, elegante en gevarieerde architectuur. Wie Zuiderveld ontdekt, zal in eerste instantie verrast worden door de rijke, groene opzet van de wijk. Rijdend, fietsend of lopend door Zuiderveld komt u letterlijk op iedere straathoek een filmer van naam en faam tegen. Voor de centrale straat door de buurt is de overkoepelende term ‘Op de Set’ gekozen. Toepasselijker kan niet, want de straat verbindt alle afzonderlijke regisseurs met elkaar.

Het project De Regisseur wordt omsloten door de straten: Op de Set, de John Fordstraat en het Ingmar Bergmanpark en het Bert Haanstrapark.

Als bewoner van Zuiderveld kunt u gebruik maken van de voorzieningen die al ruimschoots aanwezig zijn in de omgeving. Van gezondheidszorg tot school, van sportvoorziening tot buurtwinkelcentrum, u bent van alle gemakken voorzien. En voor een gezellig avondje uit bent u zó in de binnenstad van Nijmegen of in de nieuwe bioscoop Cinemec. Dat maakt het wonen in deze moderne wijk zo aantrekkelijk!

Verkoop start tweede kwartaal 2019!

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Regisseur - Zuiderveld West
Start (voor)verkoop
15-07-2019
Koopwoningen
82
Prijs
€ 293.000,- tot € 542.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nijmegen.

Aanmelden