De Regisseur - Zuiderveld West

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Nijmegen - Nijmegen
Actueel aanbod

€ 293.000,- tot € 542.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
120 - 149m2
Kaveloppervlak
134 m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

BELANGSTELLING

Met veel enthousiasme melden wij dat de presale van de woningen in de Regisseur woensdag 17 juli is gestart.
Je kunt je tot 31 augustus aanstaande inschrijven als geïnteresseerde. In het digitale inschrijfformulier kun je meerdere bouwnummers aangeven die je voorkeur hebben, ook kun je een volgorde in voorkeur aangeven. Per (toekomstig) huishouden is slechts één inschrijving toegestaan.
Begin september zal de officiële start verkoop plaatsvinden tijdens een bijeenkomst in LIV. Indien je je al hebt ingeschreven tijdens de presale krijg je voorrang bij de toewijzing van een woning.

Toewijzen
Ben je ingeloot voor een nieuwbouwwoning? Dat is goed nieuws! Er wordt een afspraak ingepland met 1 van onze wooncoaches. Tijdens deze afspraak ontvang je alle informatie over de woning en neemt onze wooncoach je mee in de klantreis die je gaat maken!. Zo weet je precies wat je kunt verwachten van het traject rondom het kopen van een nieuwbouwwoning. Je krijgt daarna natuurlijk even de tijd om er goed over na te denken en uit te zoeken of je definitief over wilt gaan tot aankoop van de woning. Uiteraard beantwoorden wij je vragen graag zodat je een weloverwogen beslissing kan nemen.
Maak in deze fase een afspraak met een adviseur van LIV Hypotheken om de financiële haalbaarheid van de aankoop van de woning te toetsen en je budgetten voor de woning, de gewenste aanpassingen zoals de keuken, het sanitair, een dakkapel of uitbouw van je woning. Indien je tot aankoop over wenst te gaan, wordt er een vervolgafspraak gepland voor het tekenen van de koop -en aannemingsovereenkomst.LOCATIE
De Regisseur

82 moderne en eigentijdse woningen in de schitterende nieuwe wijk Zuiderveld in Nijmegen Noord! Oosterhout.
Zuiderveld, het Noorden van Oosterhout Nijmegen, is het decor voor de schitterende wijk buurt De Regisseur. Een groen woongebied met 82 moderne en eigentijdse woningen. Het gevarieerde aanbod met vrijstaande woningen, tweekappers, tussenwoningen, hoekwoningen en een driekapper zorgt voor een diversiteit aan bewoners doelgroep in de wijk buurt. Je geniet van de landelijke opzet en de ruim opgezette groenstroken waar je vanuit elke woning op uitkijkt.

…..
PROJECT
De Regisseur
De Regisseur biedt je alle rust en landelijkheid. Een plek waar in alle veiligheid kinderen opgroeien, maar waar ook ouderen genieten van de levendigheid om zich heen. Bovendien is De Regisseur een uitstekende uitvalsbasis voor een bezoek aan Nijmegen of Arnhem. Beide steden liggen op slechts enkele minuten afstand, waardoor je geniet van het beste van twee werelden: wonen in alle rust, met alle gewenste voorzieningen in de nabije omgeving.

Alle voorzieningen bij de hand
Als inwoner van De Regisseur staan alle voorzieningen van de Waalsprong tot je beschikking. De dagelijkse boodschappen doe je op de fiets en dit geldt ook de school en de andere voorzieningen. Je dagelijkse boodschappen haal je gewoon bij de plaatselijke supermarkt om de hoek. Evenals je andere kleine aankopen en voor een hapje en een drankje kun je terecht bij de winkels en horeca rondom de supermarkt. In het nabij gelegen Hof van Holland wordt de komende jaren een compleet nieuw winkelcentrum gerealiseerd.

De bestaande wijken rondom Zuiderveld bieden tevens goede zorg- en onderwijsvoorzieningen. Polikliniek CWZ Waalsprong ligt binnen handbereik en dat geldt ook voor basisschool De Oversteek. In de gehele Waalsprong is er nog meer keuze in basisscholen en kinderopvang. Zoek je liever de natuur op, ga dan te voet of per fiets over de dijken, door de uiterwaarden van de Waal of langs de Oosterhoutse Plas die in ontwikkeling is.

…...
WONINGTYPE
4 Statige vrijstaande woningen
Statig en chique wonen aan de Singel. Deze vrijstaande woningen staan aan de buitenrand. De statige vrijstaande woningen aan de Singel geven door het keimwerk een frisse en vrolijke flair aan het straatbeeld. Zo woon je chique en statig en bovendien ruim, want deze woningen zijn met een brede beukmaat ideaal om in te richten naar al jouw woonwensen!

Statige vrijstaande woningen:
• 149 m² woonoppervlakte
• Prijzen vanaf € 473.000 v.o.n.

16 chique tweekappers en 1 driekapper
Statig en chique wonen aan de Singel. De 16 tweekappers en 1 driekapper staan afwisselend met de vrijstaande woningen aan de buitenrand. De tweekappers en driekapper hebben, net als de vrijstaande woningen, een luxe en statige uitstraling die zorgen voor een indrukwekkend straatbeeld tussen het groen. Het is heerlijk en gemoedelijk wonen in een twee-of drie-onder-een-kapwoning.

Chique tweekappers en driekapper:
• 143 m² woonoppervlakte
• Prijzen vanaf € 354.000 v.o.n.

20 Luxe tweekappers
Prettig en levendig wonen in het hof. Dit type bestaat uit 20 tweekappers die gelegen zijn aan het hof. In het Hof is altijd iets te zien en altijd wel iets te doen. De (optionele) pergola’s en optionele uitbouw aan de voorzijde maken deze woningen nog eens extra bijzonder! Deze woningen creëren een gezellige en prettige sfeer waarin iedereen elkaar kent en met elkaar in contact kan komen komt en kinderen een heerlijke plek hebben om te spelen. In een twee-onder-een-kapwoning aan het hof voel je je daarom gelijk thuis!

20 Luxe tweekappers:
• 143 m² woonoppervlakte
• Prijzen vanaf € 372.500 v.o.n.

38 Royale rijwoningen
Sterk en stads wonen aan het park. Dit type bestaat uit 38 luxe rijwoningen die gelegen zijn aan de buitenrand. Dit geeft je het gevoel van pure vrijheid en biedt een geweldig uitzicht vanuit de woning. De woningen beschikken over een mooie tuin, maar kies je voor een van deze rijwoningen dan krijg je het Park er gewoon als extra tuin bij!

38 royale rijwoningen:
• 125 m² woonoppervlakte
• Prijzen vanaf € 293.000 v.o.n.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Regisseur - Zuiderveld West
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
82
Prijs
€ 293.000,- tot € 542.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nijmegen.

Aanmelden