De Regisseur - Zuiderveld West

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Nijmegen - Nijmegen
Actueel aanbod

€ 293.000,- tot € 542.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
120 - 149m2
Kaveloppervlak
134 m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

GA JIJ HIER STRAKS WONEN!

landelijk wonen met de stad aan je voeten. Nu de kans om omringd in een oase van groen te wonen in een ruime tweekapper aan een hofje waar kinderen ongestoord kunnen spelen en ravotten. Of wat dacht je aan een woning met uitzicht op een park! Het kan allemaal in het nieuwbouwproject "De Regisseur".
Zuiderveld, het Noorden van Nijmegen, is het decor voor de schitterende buurt "De Regisseur". Een groen woongebied met 82 moderne en eigentijdse woningen. Het gevarieerde aanbod met vrijstaande woningen, tweekappers, tussenwoningen en hoekwoningen zorgt voor een diversiteit aan bewoners in de buurt. Je geniet van de landelijke opzet en de ruim opgezette groenstroken waar je vanuit elke woning op uitkijkt.

"De Regisseur" biedt je alle rust en landelijkheid. Een plek waar in alle veiligheid kinderen opgroeien, maar waar ook ouderen genieten van de levendigheid om zich heen. Bovendien is "De Regisseur" een uitstekende uitvalsbasis voor een bezoek aan Nijmegen of Arnhem. Beide steden liggen op slechts enkele minuten afstand, waardoor je geniet van het beste van twee werelden: wonen in alle rust, met alle gewenste voorzieningen in de nabije omgeving.
Alle voorzieningen bij de hand

Als inwoner van "De Regisseur" staan alle voorzieningen van de Waalsprong tot je beschikking. De dagelijkse boodschappen doe je op de fiets bij de plaatselijke supermarkt om de hoek en dit geldt ook de school en de andere voorzieningen. Voor een hapje en een drankje kun je terecht bij de winkels en horeca rondom de supermarkt. In het nabij gelegen Hof van Holland wordt de komende jaren een compleet nieuw winkelcentrum gerealiseerd.

De bestaande wijken rondom Zuiderveld bieden tevens goede zorg- en onderwijsvoorzieningen. Polikliniek CWZ Waalsprong ligt binnen handbereik en dat geldt ook voor basisschool De Oversteek. In de gehele Waalsprong is er nog meer keuze in basisscholen en kinderopvang. Zoek je liever de natuur op, ga dan te voet of per fiets over de dijken, door de uiterwaarden van de Waal of langs de Oosterhoutse Plas die in ontwikkeling is.

Wonen in een Statige Vrijstaande woning, dat kan in "De Regisseur"
Statig en chique wonen aan de Singel. De statige vrijstaande woningen aan de Singel geven door het keimwerk een frisse en vrolijke flair aan het straatbeeld. Zo woon je chique en statig en bovendien ruim, want deze woningen zijn met een brede beukmaat ideaal om in te richten naar al jouw woonwensen!

4 Statige vrijstaande woningen:
• 149 m² woonoppervlakte
• Prijzen vanaf € 473.000 v.o.n.

Liever wonen in een mooie Tweekapper aan de Singel met een tuin op het Oosten genieten van de ochtendzon!
De statige tweekappers staan afwisselend met de vrijstaande woningen aan de Singel. De tweekappers en zelfs 1 driekapper hebben, net als de vrijstaande woningen, een luxe en statige uitstraling die zorgen voor een indrukwekkend straatbeeld tussen het groen. Het is heerlijk wonen in een twee-of drie-onder-een-kapwoning.

16 Chique tweekappers en 1 driekapper:
• 143 m² woonoppervlakte
• Prijzen vanaf € 354.000 v.o.n.

Thuiskomen in een tweekapper en genieten van de avondzon met een tuin op het Westen, of toch liever de ochtendzon ook dat kan in "De Regisseur"
Prettig en levendig wonen aan het binnenhof. In het Hof is altijd iets te zien en altijd wel iets te doen. De (optionele) pergola’s en optionele uitbouw aan de voorzijde maken deze woningen nog eens extra bijzonder! Deze woningen creëren een gezellige en prettige sfeer waarin iedereen elkaar kent en met elkaar in contact kan komen komt en kinderen een heerlijke plek hebben om te spelen. In een twee-onder-een-kapwoning aan het hof voel je je daarom gelijk thuis!

20 Luxe tweekappers:
• 143 m² woonoppervlakte
• Prijzen vanaf € 372.500 v.o.n.

Of toch die royale hoek of tussenwoning aan het park!
Sterk en stads wonen aan het park, gelegen aan de buitenrand. Dit geeft je het gevoel van pure vrijheid en biedt een geweldig uitzicht vanuit je woning. De woningen beschikken over een mooie tuin gelegen op het westen of het noorden, kies je voor een van deze rijwoningen dan krijg je het park er gewoon als extra tuin bij!

39 Royale rijwoningen:
• 125 m² woonoppervlakte
• Prijzen vanaf € 293.000 v.o.n.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Regisseur - Zuiderveld West
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
82
Prijs
€ 293.000,- tot € 542.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nijmegen.

Aanmelden