Keizer 6 (30 huurwoningen Zuiderveld)

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Nijmegen - Nijmegen
Actueel aanbod

€ 944,- tot € 1.050,-

Kenmerken

Woonoppervlak
118 - 129m2
Kaveloppervlak
123 - 195m2

Over dit project

Keizer 6 ligt binnen de nieuwe wijk Zuiderveld.

Een groene wijk met een eigentijds karakter door de moderne, elegante en gevarieerde architectuur. Wie Zuiderveld ontdekt, zal in eerste instantie verrast worden door de rijke, groene opzet van de wijk. De naam van Zuiderveld is misschien wat misleidend voor deze meest noordelijke woonbuurt van de Waalsprong. Het ligt ten noorden van de Keizer Hendrik VI-singel, en in de directe omgeving van de wijk Grote Boel. De al gerealiseerde wijken De Boomgaard, De Elten en Het Nijland liggen vlakbij. En wist u dat deze wijk, met de Betuwe letterlijk in de achtertuin op slechts 20 fietsminuten ligt van de bruisende binnenstad van Nijmegen.

Wie straks door Zuiderveld rijdt, loopt of fietst komt letterlijk op iedere straathoek een filmer van naam en faam tegen. Voor de centrale straat door de buurt is de overkoepelende term ‘Op de Set’ gekozen. Toepasselijker kan niet, want de straat verbindt alle afzonderlijke regisseurs met elkaar. Mensen kunnen straks heerlijk recreëren in het Ingmar Bergmanpark, Bert Haanstrapark en Fons Rademakerspark.

En … actie!

******************************

In de rustige, nieuwe wijk Zuiderveld in Nijmegen-Noord komen 30 sfeervolle huurwoningen. Op loopafstand vindt u de winkel-, school- en sportvoorzieningen van Oosterhout. Ook de snelwegen A15 en A325 zijn dichtbij. Zuiderveld staat synoniem aan wonen in een ruim opgezette en groene wijk. Dus ook wat dat betreft een ideale uitvalsbasis voor forenzen. Hier kunt u rustig wonen, met de bruisende binnenstad van Nijmegen op 20 minuten fietsafstand!

De verhuur van deze woningen start naar verwachting begin volgend jaar.

Keizer 6 is een nieuwbouwproject met 8 hoekwoningen en 22 tussenwoningen. De woningen zijn verdeeld over 4 blokken met ieder een unieke ligging. Een tuin op zuid, noord, west of oost, een parkeerplaats op eigen terrein of uitzicht op een brede groenstrook, het is allemaal mogelijk.

De woningen worden eind mei 2019 opgeleverd (prognose).

******************************

De 30 huurwoningen binnen het project Keizer 6 zijn gelegen aan het Ingmar Bergmanpark, De Sergio Leonestraat en de Alfred Hitchcockstraat. De huurwoningen hebben elk hun eigen karakter door verschil in gevel, hetzij in kleurstelling, raampartij of wel of geen dakkapel. Er zijn 4 verschillende typen, de basiswoning, de verhoogde woning, wel of geen dakkapel.

Elke woning heeft een voor- en achtertuin, drie slaapkamers, een ruime zolder en een vrijstaande berging. De woningen hebben een woonoppervlak variërend tussen 118 en 129 m² gbo. Keuken, badkamer en toilet zijn voorzien van luxe afwerking en apparatuur. De tuinen zijn op het Noorden, Oosten, Zuiden of Westen georienteerd. 1 Blok heeft zelfs parkeren op eigen terrein.

De tuinen zijn keurg afgewerkt met terras,looppad naar berging, schutting en zijn omsloten met hagen danwel hedera.

Huurprijzen vanaf 944 euro per maand.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Keizer 6 (30 huurwoningen Zuiderveld)
Start verhuur
Verhuur gestart
Huurwoningen
30
Huurprijs
€ 944,- tot € 1.050,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Stel je vraag

Contact

Hans Janssen Garantiemakelaars Nijmegen
St. Canisiussingel 19
6511 TE Nijmegen
saskia.konings@hansjanssen.nl
http://www.hansjanssen.nl

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nijmegen.

Aanmelden