De Lelie

Nijmegen - Nijmegen
Actueel aanbod

€ 225.000,- tot € 439.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
74 - 142m2
Inhoud
228 - 425m3

Over dit project

Groen wonen in Park Malderborgh

In een prachtig nieuw stadspark aan de zuidkant van Nijmegen wordt de Lelie gerealiseerd, bestaande uit 22 ruime koopappartementen over zes bouwlagen verdeeld. De Lelie is de laatste van de acht gebouwen in gebiedsontwikkeling Park Malderborgh.

Het project
De Lelie ligt heerlijk rustig in een stadspark met prachtige waterpartij. Vanaf je balkon kijk je uit op de mooie omgeving. Zin in een ommetje? In het mooie natuurgebied Heumensoord en nabijgelegen Jonkerbos kun je heerlijk wandelen.

Ook voor een boodschap of zorgvoorzieningen hoef je nooit ver. De Lelie maakt onderdeel uit van Park Malderborgh. Als bewoner kun je gebruik maken van een ontmoetingsruimte in het naastgelegen gebouw 'De Zonnebaars'. En in 5 minuten fiets je naar de Sint Jacobslaan waar je terecht kunt voor je dagelijkse boodschappen.

De woningen
De appartementen variƫren in woonoppervlakte tussen 74 en 142 m2. De grootte van de buitenterrassen variƫren per woningtype van 10 tot 74 m2. Elk appartement heeft een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage onder het complex. Dankzij het ondergronds parkeren, blijft de rustige atmosfeer in het park behouden.

Groen in alle opzichten
De Lelie wordt gebouwd in een parkachtige omgeving. Hoewel je alle faciliteiten van Nijmegen binnen handbereik hebt, woon je toch in een groene omgeving. Daarnaast worden alle appartementen van de Lelie gasloos opgeleverd en zijn ze daarmee helemaal klaar voor de toekomst!

Maak van je huis een thuis
Uniek aan de appartementen van de Lelie is bovendien dat je ervoor kunt kiezen om (delen van) je woning volledig woonklaar te laten opleveren. Zo zorg je ervoor dat jouw nieuwe woning in de Lelie zo snel mogelijk aanvoelt als thuis. Ontdek alles over woningen en de unieke mogelijkheden om van je nieuwe huis een thuis te maken op de projectsite van Lelie.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Lelie
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
22
Prijs
€ 225.000,- tot € 439.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nijmegen.

Aanmelden