Wonen op de set

Nijmegen - Nijmegen
Toekomstig aanbod

Over dit project

Nieuwbouwproject ‘Wonen op de Set’ ligt in de nog te ontwikkelen wijk Zuiderveld in de Waalsprong in Nijmegen.
Een toepasselijke naam; want alle straten in de de wijk Zuiderveld worden vernoemd naar beroemde filmregisseurs zoals Fellini, Alfred Hitchcock en Sergio Leone.

Het nieuwbouwproject Wonen op de Set bestaat uit twee deelgebieden. Het gebied dat het eerst in verkoop gaat ligt aan de zijde van de Griftdijk, tegenover voetbalvereniging OSC en autobedrijf Frank Pluym.

Woningen
In het eerste deelgebied worden twee-onder-een-kap -, drie-onder-een-kap - en vrijstaande woningen aangeboden. Beelden van de woningen volgen zo spoedig mogelijk.

Planning
Voorafgaand aan de officiële verkoop is in december 2018 de voorinschrijving gepland. De verwachting is dat eind 2019 de bouw zal aanvangen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen op de set
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nijmegen.

Aanmelden