De Stadstuin

Nijmegen - Lent
Actueel aanbod

€ 217.500,- tot € 699.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
90 - 209m2
Kaveloppervlak
88 - 608m2
Inhoud
337 - 842m3

Over dit project

De Stadstuin - 92 duurzame koopwoningen.

In de Stadstuin, het eerste nieuwbouwproject van de wijk Woenderskamp, worden 115 woningen gebouwd. Huur én koop, geschikt voor zowel starters als doorstromers. Grenzend aan natuurgebied De Waaijer én met het Nijmeegse centrum om de hoek woon je hier op een geweldige locatie.

De woningen
Het project wordt opgebouwd in een binnen- en een buitenring. De buitenring bestaat uit hoek- en tussenwoningen en zal een stedelijke aanblik krijgen. De binnenring, bestaande uit hoek-, tussen-, twee-onder-één-kap- en vrijstaande woningen is met een jaren '30 architectuur landelijk vormgegeven.
De definitieve prijzen van de woningen zijn nog niet bekend, maar het aanbod van de woningen zal geschikt zijn voor zowel starters als doorgroeiers.

Met behulp van de woningconfigurator kun je jouw ideale al woning samenstellen. De woningconfigurator laat je alle grote opties per woning zien. Bijvoorbeeld hoe een uitbouw eruit zal zien bij de woning van jouw voorkeur en hoeveel dit zal kosten. Hierdoor zie je direct hoe je de woning helemaal kunt aanpassen naar jouw wensen.

Gasloos
Alle woningen zijn voorzien van stadsverwarming. Hierdoor wordt je huis verwarmd zonder het gebruik van gas. Je krijgt warm water en warmte in huis via een netwerk van waterleidingen. Het warme water van de stadsverwarming ontstaat door restwarmte van bijvoorbeeld elektriciteitscentrales.

Woenderskamp
Woenderskamp is één van de eerste woonbuurten die in het kader van de ontwikkelingen "Hof van Holland en omgeving" wordt gerealiseerd. Door de centrale ligging aan de nieuwe brug De Oversteek sta je binnen 2 fietsminuten aan de overkant in het hart van dé culturele broedplaats van Nijmegen; het Oude Honigcomplex. Daarnaast ben je natuurlijk ook nog eens binnen 10 fietsminuten in het oude centrum van Nijmegen met al haar voorzieningen. En ben je toe aan rust en ruimte? Dan loop je gewoon de deur van je nieuwe woning uit en sta je snel in de natuur van De Waaijer.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Stadstuin
Koopwoningen
115
Prijs
€ 217.500,- tot € 699.500,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nijmegen.

Aanmelden