linkbuilding uitbesteden

Hart van de Waalsprong

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Nijmegen - Lent
Actueel aanbod

€ 269.000,- tot € 493.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
85 - 169m2
Kaveloppervlak
28 - 137m2
Aantal slaapkamer(s)
4 - 7

Over dit project

Op dit moment is er geen actueel aanbod in het project Hart van de Waalsprong gelegen in de wijk . Er wordt hard gewerkt aan de ontwikkeling van nieuwe fases. Schrijf u in via de website hartvandewaalsprong.nl en we houden u op de hoogte zodra er een nieuw project start.

Hart van de Waalsprong ligt in de wijk Hof van Holland en wordt hét bruisende, stedelijke nieuwe woon- en winkelhart van de Waalsprong voor iedereen. In Hart van de Waalsprong komen 500 koop- en huurwoningen (waarvan 100 sociale huurappartementen) en ruim 35 winkelunits met gezellige horecagelegenheden. De nieuwe stadswijk heeft een uitgesproken karakter door zichtbare duurzaamheid, door water en groen, spannende stedelijke architectuur en een opvallend centraal plein.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hart van de Waalsprong
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
75
Prijs
€ 269.000,- tot € 493.000,-
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning, Herenhuis, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nijmegen.

Aanmelden