Hart van de Waalsprong

Nijmegen
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

De pre-sale is gestart!

We zijn gestart met de pre-sale van de eerste woningen van Hart van de Waalsprong. Een pre-sale wil zeggen dat u zich kunt inschrijven voor één of meerdere woningen van uw voorkeur op basis van uitsluitend online verstrekte ‘concept’ stukken en op basis van indicatieve koopsommen. 

Deze pre-sale geeft u de tijd om u alvast te oriënteren op financieringsmogelijkheden en overige woonwensen. Wij zijn in de afrondende fase van het project. De verkoopstukken zijn in voorbereiding, wij verwachten deze dit voorjaar gereed te hebben, waarna we met de verkoop zullen starten. 

Belangstelling
Heeft u interesse voor één of meerdere bouwnummers, dan kunt u zich registreren via de knop 'TOON INTERESSE' op deze pagina. Allereerst vult u uw NAW-gegevens in. U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail met daarin een link waarmee u de aanmelding kunt afronden en een account kunt aanmaken. Heeft u al een account, dan kunt u ook direct met uw accountgegevens inloggen.

Let op: het aanmaken van een account is de eerste stap voor deelname aan de pre-sale. Nadat u uw account heeft geactiveerd, kunt u pas uw voorkeuren kenbaar maken.

Uw persoonlijke omgeving
Zodra u uw account heeft geactiveerd of heeft ingelogd, komt uw persoonlijke omgeving. Hier vind u alle actuele informatie over dit project en kunt u belangrijke gegevens inzien, wijzigen of aanvullen. 

In uw persoonlijke omgeving kunt u via de button Online inschrijven uw interesse voor één of meerdere bouwnummers vrijblijvend kenbaar maken in het online inschrijfformulier. Twijfelt u gedurende het pre-sale proces aan uw keuze en wilt u uw voorkeuren wijzigen, dan kunt u het inschrijfformulier opnieuw invullen, waarmee u uw eerdere inschrijving overschrijft.

Inschrijven op de woningen van Hart van de Waalsprong is te allen tijde vrijblijvend. U 'verbind' zich pas aan één van de woningen op het moment dat u de koop- en aannemingsovereenkomst ondertekent.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hart van de Waalsprong
Start verkoop
2021 (2e kwartaal)
Koopwoningen
75
Type woningen
Appartement, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nijmegen.

Aanmelden