Hart van de Waalsprong

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Nijmegen - Lent
Actueel aanbod

€ 269.000,- tot € 493.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
85 - 169m2
Kaveloppervlak
28 - 137m2
Aantal slaapkamer(s)
4 - 7

Over dit project

Nieuw woningaanbod in Hart van de Waalsprong!
De bouw van de woningen Hosta en Iberis start in het voorjaar van 2023. Het eerste energie-neutrale winkelcentrum is in aanbouw en straks woon je hier om de hoek van een gezellig stadsplein met leuke winkels en horeca-gelegenheden. Ondertussen wordt ook al gewerkt aan een nieuw gevarieerd aanbod dat zeker duurzaam, comfortabel en energie-zuinig genoemd mag worden. In een groene omgeving waar veel aandacht is voor flora en fauna.

In deelgebieden Hosta en Iberis komen 69 woningen variƫrend in grootte van circa 121 m2 tot 194 m2. Van Singelvilla met erker en vide tot een royale tussenwoning met maar liefst vier slaapkamers. Heb je bijzondere wensen? Dan is er altijd wel een variant die bij jouw persoonlijke woonwensen past. Bijzonder is dat elke woning verkocht wordt met een parkeerplaats die voorbereid is op het mogelijk laden van de elektrische auto.

Naast het prachtige woning-aanbod worden in appartementgebouwen Front en Grutto 2-, 3- en 4-kamer-appartementen aangeboden.

Voor de woningen in Hosta en Iberis en de appartementen in Front kun je je voorkeuren uitspreken! Doe dit uiterlijk maandag 25 juli om 09.00 uur. Je doet dan mee met de eerste toewijzingsronde.
De appartementen in Grutto zijn nog niet in verkoop. Je kunt hiervoor al wel een reserveringsovereenkomst sluiten.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hart van de Waalsprong
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
75
Prijs
€ 269.000,- tot € 493.000,-
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning, Herenhuis, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nijmegen.

Aanmelden