Hart van de Waalsprong

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Nijmegen - Lent
Actueel aanbod

€ 269.000,- tot € 493.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
85 - 169m2
Kaveloppervlak
28 - 137m2
Aantal slaapkamer(s)
4 - 7

Over dit project

De pre-sale is gestart!

We zijn gestart met de pre-sale van de eerste woningen van Hart van de Waalsprong. Deze pre-sale geeft je de tijd om je alvast te oriënteren op financieringsmogelijkheden en overige woonwensen. Wij zijn in de afrondende fase van het project. De verkoopstukken zijn in voorbereiding, wij verwachten deze dit voorjaar gereed te hebben, waarna we met de verkoop zullen starten. 

Belangstelling
Heb je interesse voor één of meerdere bouwnummers, dan kan je je registreren via de knop 'TOON INTERESSE' op deze pagina. Allereerst vul je jouw NAW-gegevens in. Je ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail met daarin een link waarmee je de aanmelding kan afronden en een account kunt aanmaken. Heb je al een account, dan kan je ook direct met je accountgegevens inloggen.

Let op: het aanmaken van een account is de eerste stap voor deelname aan de pre-sale. Nadat je het account hebt geactiveerd, kan je pas jouw voorkeuren kenbaar maken.

Een persoonlijke omgeving
Zodra je het account hebt geactiveerd of hebt ingelogd, komt je in de persoonlijke omgeving. Hier vind je alle actuele informatie over dit project en kan je belangrijke gegevens inzien, wijzigen of aanvullen. 

In de persoonlijke omgeving kan je via de button ONLINE INSCHRIJVEN jouw interesse voor één of meerdere bouwnummers vrijblijvend kenbaar maken in het online inschrijfformulier. Twijfel je gedurende het pre-sale proces aan de gemaakte keuze en wil je jouw voorkeuren wijzigen, dan kan je het inschrijfformulier opnieuw invullen, waarmee je de eerdere inschrijving overschrijft.

Inschrijven op de woningen van Hart van de Waalsprong is te allen tijde vrijblijvend. Je 'verbind' je pas aan één van de woningen op het moment dat je de koop- en aannemingsovereenkomst ondertekent.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hart van de Waalsprong
Start verkoop
2021 (2e kwartaal)
Koopwoningen
75
Prijs
€ 269.000,- tot € 493.000,-
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning, Herenhuis, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nijmegen.

Aanmelden