linkbuilding uitbesteden

Lents Buiten

Nijmegen - Nijmegen
Actueel aanbod

€ 380.000,- tot € 1.500.000,-

Over dit project

Wonen in De Stelt-Zuid.

Gebiedsontwikkelaars AM en VanWonen ontwikkelen in De Stelt-Zuid circa 105 woningen, grondgebonden eengezinswoningen en appartementen. Hier kunt u buitengewoon wonen aan de watersingel, in de boomgaard of aan de dijk. In de geborgenheid van het dorp Lent, met de gezellige binnenstad van Nijmegen dichtbij. Een unieke plek om thuis te komen en te ontspannen. Dit is Lents Buiten.

Samen met andere partijen hebben wij de eer om tussen het oude tuindersdorp Lent en de nieuwe Bemmelsedijk een bijzondere woonbuurt te creëren. In Lents Buiten woont u straks tussen dorp en stad, in de besloten rust van de boomgaard, of aan de levendige dijk. Echt bijzonder worden de appartementen op de terp. Hier geniet u van een weids uitzicht over de Waal en de nieuwe Spiegelwaal. U kijkt op de Ooijpolder, de stuwwal, of richting de Waalbrug en de altijd levendige Waalkade.

In Lents Buiten zorgen wij voor een grote diversiteit aan woningen. Allen met een hoogwaardige architectuur en luxe afwerking. Het gebruik van natuurlijke en duurzame materialen zorgt er voor dat de woningen perfect zullen passen in het bijzondere landschappelijke karakter van de nieuwe woonbuurt.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Lents Buiten
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
104
Prijs
€ 380.000,- tot € 1.500.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nijmegen.

Aanmelden