Zuiderveld - Zuyd

Nijmegen - Nijmegen
Actueel aanbod

€ 385.000,- tot € 560.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
150 - 184m2
Kaveloppervlak
241 - 451m2
Inhoud
568 - 654m3

Over dit project

Wie aan nieuwbouw in Nijmegen denkt, denkt direct aan Waalsprong. Dit nieuwe stadsdeel van de vestingstad breidt verder uit: in Zuiderveld, het meest noordelijke deel verrijzen straks nog zo’n 550 woningen. BPD realiseert 36 elegante woningen, zowel vrijstaand als tweekappers als rijwoningen. Anders dan in de aangrenzende wijk Grote Boel is hier een tijdloze en moderne uitstraling voelbaar. Zuiderveld kenmerkt zich door grote variatie in gevelaanzichten, zowel in kleur van het metselwerk als bijvoorbeeld de kozijnen.

In Zuiderveld - Zuyd worden 15 elegante tweekappers en vrijstaande woningen gerealiseerd. Alle woningen zijn gasloos en hebben zonnepanelen en worden aangesloten op stadsverwarming.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Zuiderveld - Zuyd
Koopwoningen
15
Prijs
€ 385.000,- tot € 560.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Locatie

Stel je vraag

Contact

Hans Janssen Garantiemakelaars Nijmegen
St. Canisiussingel 19
6511 TE Nijmegen
janneke.wenting@hansjanssen.nl
http://www.hansjanssen.nl

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nijmegen.

Aanmelden