Zuiderveld-Nieuwe Buurt

Nijmegen - Nijmegen
Actueel aanbod

€ 257.500,- tot € 475.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
118 - 172m2
Kaveloppervlak
128 - 322m2
Aantal kamers
3 - 4

Over dit project

Nieuwbouw in Nieuwe Buurt, Zuiderveld-Nijmegen

VERKOOP GESTART!

Thuis in Zuiderveld
In Zuiderveld, de nieuwste wijk van de Waalsprong omgeving Nijmegen, ontwikkelen AM en VanWonen een gevarieerd plan met 46 koopwoningen en 29 vrije sector huurwoningen. Rijwoningen, hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Royale woningen met eigentijdse architectuur. Elke woning heeft een voor- en achtertuin, drie of vier slaapkamers, een zolder en een vrijstaande berging of een garage. De woningen hebben een woonoppervlak variërend tussen 118 en 172 m².

Of u nu voor de eerste keer een nieuwbouwwoning koopt, gaat samenwonen, of uw gezinssamenstelling veranderd waardoor u andere woonbehoeften heeft. Uw huis moet een thuis zijn. Een plek waar u kunt ontspannen na een lange werkdag, waar uw kinderen naar hartenlust veilig kunnen spelen, waar u lekker kunt koken en borrelen met vrienden of waar u zich heerlijk terug kunt trekken en ruimte heeft voor uw hobby’s.

In Nieuwe Buurt Zuiderveld is de keuze aan u. Een nieuwe leefomgeving waar u kunt wonen aan het open parkachtige groen, aan een levendige singel, of in een verkeersluwe, besloten setting. Er is volop ruimte voor uw woonwensen. Die woonkeuken waar u altijd al van droomt, een eigen werkkamer, die garage voor uw hobby gereedschap of de luxe van een extra vierde slaapkamer of een tweede badkamer voor uw gasten.

Wil jij ook hier komen wonen? Ga dan nu naar www.nieuwebuurtzuiderveld.nl en schrijf je in voor een van de woningen. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar!
Ondanks dat bijna alle woningen onder optie staan, is het nog steeds mogelijk dat er toch nog woningen beschikbaar komen, mochten de opties komen te vervallen. Schrijf je nu in als reserve kandidaat. Jij wordt dan benaderd wanneer er een bouwnummer beschikbaar komt.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Zuiderveld-Nieuwe Buurt
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
46
Prijs
€ 257.500,- tot € 475.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin op het Noorden, Tuin op het Oosten, Tuin op het Westen, Tuin op het Zuiden, Tuin Rondom
Bijgebouwen
Schuur (hout)
Eigendom
Huur, Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Bioscoop/theater, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum

Locatie

Stel je vraag

Contact

VanWonen Vastgoedontwikkeling B.V.
Willemsvaart 21
8019 AB Zwolle
melanie@vanwonen.com
www.vanwonen.com

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nijmegen.

Aanmelden